Van koncert társkereső oldal?
Szóval az a probléma áll fenn, hogy nincs kivel koncertekre járnom. A barátaim inkább pop-os beállítottságúak én meg az alternatív rockot szeretem. Ezzel még nem is lenne semmi baj addig amíg koncertre nem szeretném menni. Márpedig én szeretnékxd. Csak nincs kivel.
Kérdésem, hogy van e esetleg olyan facebook csoport vagy ahol koncertre kereshetek barátokat. Akiknek ugyanolyan a zenei beállítottsága meg ilyesmik.
Próbáltam már hogy elmegyek egy koncertre egyedül és ott próbálok meg becsatlakozni valakihez, de az emberek általában többen mennek és akkor nem akarok zavarni:/
Magamról annyit, hogy egy normális lány vagyokxd. Művészléleknek mondanám magam. A koncerteken szeretek táncolni(bár van hogy nem teljesen tudok felszabadulni)
Kedvenc bandáim: Esti Kornél(és minden hozzájuk fűződő együttes), Carson Coma(bár ők most elég népszerűek lettek)
Így ennyi, ha valaki tud segíteni akkor köszönöm
https://www.youtube.com/watch?v=pR6Th4IL2mA
Én egy pszichológusnőtől kaptam ezt a számot, amikor még társat keresett, ő biztos elment volna veled akkortájt.
Hát, megkésve, de én mondjuk a korona után szívesen mennék veled koncertekre. Az én problémám ugyanez, mint neked is.
Az én kedvencem is az EK, a 30Y a Kiscsillag a Kispál és a borz stb stb...
16,L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!