Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Mennyire lehet ismerkedni a...

Mennyire lehet ismerkedni a gyakorin 2023-ban?

Figyelt kérdés
Érdekel hogy másoknak hogy ment

2023. júl. 17. 21:26
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
Kéne valami reklám, vagy promó az oldalnak.vagy valami újítást kitalálhatnának. Szervezhetnének élő összejövetelt. A fő kategóriáknak külön kis standjuk lehetne.
2023. júl. 17. 23:00
 12/22 anonim válasza:
Újítást...!? Első sorban éppen az beszott el mindent, hogy a jól megszokott és megszeretett, egyébként kifejezetten kellemes designt lecserélték erre a jellegtelen, ingerszegény, élhetetlen szarra.
2023. júl. 17. 23:11
 13/22 anonim válasza:
Könnyű
2023. júl. 17. 23:22
 14/22 anonim válasza:
Ennyi incel nem is értem mi a gond
2023. júl. 17. 23:29
 15/22 anonim válasza:

Ismerkedés kategória is rátett egy lapáttal az elbaszásra. Szerelem szex kategória szetbintása. Illetve hogy már minden hülye internet közelébe lehet, az adta meg ennek az oldalnak a kegyelemdöfést. 10-12 éve élte az oldal a fénykorát, de még 6-7 éve is teljesen más volt. Anno azért írtál rá valakire mert egy adott témában egyetértés volt, vagy kíváncsi voltál az ő álláspontjára. Esetleg, valamit tudott amit te nem. Ebből alakult ki később az ismerkedés mert más témák is előkerültek. Ma meg beböfög ide valaki egy ismerkedő kérdést és várja a csodát. Esetleg l/n kerül az irandó végére és megy a privát áradat az ellenkező nemtől.

Kaka lett ez az oldal, nem tudom mit is keresek itt. 😕

2023. júl. 18. 00:33
 16/22 anonim válasza:
Hát mondjuk azért itt a kategóriára rálesve döntő részben fiúk keresnek lányokat, és oda alig érkezik valami komment ha lány keres fiút oda meg záporoznak ( na meg jó esélylel még több privát is )
2023. júl. 18. 02:33
 17/22 anonim válasza:

Lehetne valamilyen módon létrehozni a szkeptikusok, vagy a szkepticizmus - mint létező jelenség - kategóriáját/rovatát.

Apránként talán kiderülhetne, hogy kinél, miért, hol és mikor akadt el a KÖZBIZALOM óvatosan őrlő malma...

2023. júl. 18. 06:08
 18/22 A kérdező kommentje:
Lehet hogy az új dizájn intézte el az oldalt, a fiatalok többsége eltünt utána
2023. júl. 18. 06:11
 19/22 anonim válasza:

Sztem atment mindenki badoora, tinderre. Itt inkabb az onbizalomhianyos emberek maradtak arc nelkul.

95% eltunik par uzenet utan, vagy facebook/telefonszam cserenel.

2023. júl. 18. 10:37
 20/22 anonim válasza:
Ne sírjatok már, tavaly óta vagy 20 csajt megismertem innen
2023. júl. 18. 11:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!