Bárokban mennyire gyakori hogy a nok mennek oda ferfiakhoz ismerkedni?
Sokkal jobban tudatában vannak a nők a személyiségi-, az önrendelkezési-, a személyi szabadság-, és társai jogának, tehát, ha valaki este 20h.-tól vár egy ilyen mozzanatra, akkor az zárásig csak ott ülhet.
Bezzeg, ha viszont kezdeményezne egy nőnél, akkor meg minimum a rendőrség, közép esetben a nő épp aktuális 126. embere:):):)-, rossz esetben meg a TEK "vendége" lesz...
Nem érdemes a mai nőkkel semmit sem kezdeni...
3# Fura, de én online ismerkedésnél is azt tapasztalom, hogy nekem kell elszámolnom a lelkiismeretemmel, amiért próbáltam kapcsolatot teremteni egy ismeretlen nővel. Bűntudatom van miatta.
Fordított esetben nekik mindent szabad, de mivel a szerepkörük nem teszi lehetővé a kezdeményezést, így a férfinak mindenképpen zaklatónak kell lenni, mert magától semmi sem fog történni.
Egyáltalán nem megcáfolni akarom, amit mondasz, de lányként nekem egyáltalán nem ez a tapasztalatom. Én mindig nyitott voltam azokra az emberekre, akik kezdeményeztek, és mindig nagyon rosszul is esett elutasítani, ha úgy adódott (nem mindig), de mindig udvariasan kezeltem a dolgot.
Én is próbálkoztam kezdeményezni néhány számomra vonzó fiúnál/férinél, de minden esetben úgy néztek rám, mint a véres rongyra. Egyszerűen azzal, hogy én kezdeményeztem, már el lettem könyvelve könnyen kaphatónak meg r***ncnak. És miután ez többször is megtörtént, egyszerűen elment a kedvem a kezdeményezéstől.
És mindkét esetben, amikor nekem kellett elutasítanom valakit, aki alapból szimpatikus volt, meg nyilván amikor engem utasítottak el, mindig nagyon rosszul éreztem magam.
Szóval én igazából úgy érzem, hogy a női kezdeményezés az a férfiak szemében egy megvetendő dolog, és pl én ezért nem merek másoknál kezdeményezni. És lehet nem vagyok egyedül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!