Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Bárokban mennyire gyakori...

Bárokban mennyire gyakori hogy a nok mennek oda ferfiakhoz ismerkedni?

Figyelt kérdés
2021. nov. 5. 18:37
 1/9 anonim válasza:
A fizetősök igen.
2021. nov. 5. 19:13
 2/9 anonim válasza:
Annyira, hogy az általam látogatottakban nem is voltam tanúja ilyesminek.
2021. nov. 5. 19:14
 3/9 anonim válasza:

Sokkal jobban tudatában vannak a nők a személyiségi-, az önrendelkezési-, a személyi szabadság-, és társai jogának, tehát, ha valaki este 20h.-tól vár egy ilyen mozzanatra, akkor az zárásig csak ott ülhet.

Bezzeg, ha viszont kezdeményezne egy nőnél, akkor meg minimum a rendőrség, közép esetben a nő épp aktuális 126. embere:):):)-, rossz esetben meg a TEK "vendége" lesz...

Nem érdemes a mai nőkkel semmit sem kezdeni...

2021. nov. 6. 08:34
 4/9 A kérdező kommentje:
Mint az állatvilágban.. a him odamegy a nostenyhez de az nem akar párzani vele vagy akkor párzik vele amikor o akar
2021. nov. 6. 09:44
 5/9 anonim válasza:

3# Fura, de én online ismerkedésnél is azt tapasztalom, hogy nekem kell elszámolnom a lelkiismeretemmel, amiért próbáltam kapcsolatot teremteni egy ismeretlen nővel. Bűntudatom van miatta.

Fordított esetben nekik mindent szabad, de mivel a szerepkörük nem teszi lehetővé a kezdeményezést, így a férfinak mindenképpen zaklatónak kell lenni, mert magától semmi sem fog történni.

2021. nov. 6. 09:47
 6/9 anonim válasza:

Egyáltalán nem megcáfolni akarom, amit mondasz, de lányként nekem egyáltalán nem ez a tapasztalatom. Én mindig nyitott voltam azokra az emberekre, akik kezdeményeztek, és mindig nagyon rosszul is esett elutasítani, ha úgy adódott (nem mindig), de mindig udvariasan kezeltem a dolgot.

Én is próbálkoztam kezdeményezni néhány számomra vonzó fiúnál/férinél, de minden esetben úgy néztek rám, mint a véres rongyra. Egyszerűen azzal, hogy én kezdeményeztem, már el lettem könyvelve könnyen kaphatónak meg r***ncnak. És miután ez többször is megtörtént, egyszerűen elment a kedvem a kezdeményezéstől.

És mindkét esetben, amikor nekem kellett elutasítanom valakit, aki alapból szimpatikus volt, meg nyilván amikor engem utasítottak el, mindig nagyon rosszul éreztem magam.

Szóval én igazából úgy érzem, hogy a női kezdeményezés az a férfiak szemében egy megvetendő dolog, és pl én ezért nem merek másoknál kezdeményezni. És lehet nem vagyok egyedül

2021. nov. 7. 09:13
 7/9 A kérdező kommentje:
És miért utasítottad el aki szimpatikus volt?
2021. nov. 7. 09:42
 8/9 anonim válasza:
#7 Volt, amikor azért, mert akkor már egy másik fiúval ismerkedtem, és nem éreztem volna fair-nek, hogy két emberrel ismerkedem egyszerre, vagy azért, mert nagyon nagy volt közöttünk a korkülönbség, ami őt nem zavarta volna, de engem igen.
2021. nov. 7. 10:13
 9/9 anonim válasza:
Semennyire
2022. ápr. 26. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!