Nem tudok érzelmileg férfiakhoz kötődni?
Keress olyan férfit, akihez tudsz kötődni. Ne azzal jöjj össze, aki jól néz ki, hanem azzal, akihez tudsz kötődni. A volt barátod meg csak egy ember, ne írd le miatta az őszes férfit.
Ha nagyon nem megy így sem, akkor gondolkodj el, hogy volt-e valami gond gyerekkorodban apukáddal, más férfiakkal stb.
Ami nem megy az nem megy, nem kell erőltetni. Kismillió nő él egyedül, vagy a barátnőivel, jól elvannak ők így is.
Én meg pasasként a nőkkel vagyok képtelen jól kijönni, egyszerűen idegesítenek.
Miért is lenne baj, ha biszex lennél?
Bi létemre szexuálisan vonz mindkét nem, de szerelmet csak férfiak iránt érzek, lányokkal viszont a szex nagyon jó és remekül érzem magam, hogy ezt felvállalom.
Lehetséges, hogy a szorongási problémáid befolyásolják az érzéseidet, de aki heteró, abban nem fogalmazódik meg az, hogy érzelmi biztonságot csak a saját nemével éri el. Teljesen más az, ha csak az a gondod, hogy nem kötődsz pasikhoz vagy az hogy pasikhoz nem, de lányokhoz meg igen.
A pszichológussal inkább erről az eshetőségről kéne beszélnetek.
Nem emeltem ki, de értelemszerűen léteznek azok a variációk is, amiket te érzel, hogy szeretni tudsz, de szexelni nem. De érdemes kideríteni, hogy tényleg ilyen beállítottságú vagy, vagy csak a szorongás miatt elnyomod a valódi vágyaidat, mint a szerelmet férfiak iránt és a szexet a nők iránt.
Egy folyamat, hogy elfogadd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!