Gago77 kérdése:
Miért van az hogy a Társkeresõkön található nõk 95%-a diplomás?
Figyelt kérdés
Hol vannak a nem diplomások? Ilyenek már nincsenek?2023. júl. 14. 09:58
11/22 A kérdező kommentje:
8- És azt is elárulod, hány diplomás makival jártál mielőtt a férjeddel összejöttél? :) Tehát mielőtt rájöttél h nem a diploma számít!
2023. júl. 14. 13:54
12/22 A kérdező kommentje:
7 - A prostik általában válaszolnak ha a férfi ír nekik, nem?
2023. júl. 14. 13:55
13/22 anonim válasza:
Kérdező:prosti,vagy normális csaj,teljesen mindegy...bődületes mennyiségű üziket kapnak-van aki heti 1000-napi néhánynál többre nem fog válaszolni.
2023. júl. 14. 14:00
14/22 A kérdező kommentje:
4-es és 9-es: - Nem erről van szó, hogy mivel foglalkozik a férfi, vagy hogy ki mit értékel túl. Hanem hogy a nők beírják a társkeribe (jó 80%-uk) hogy diplomást keresnek! Ez mitől van? És miért van hogy tényleg 90-95%-uknak ott virít az adatlapján hogy diplomája van. Van akinek tüöbb is. Nincs ezzel problélmám, meg azzal sem hogy vannak igényeik. Csak érdekesnek találom, hogy ezek az egyébként jó karban lévő, csinos nők miért hemzsegnek a társkeresőkön? Hogy lehet hogy nem keltek/kelnek el? Ugyanakkor az alacsonyabb végzettségűeket nagyítóval kell keresni...
2023. júl. 14. 14:03
15/22 A kérdező kommentje:
13 - Nem értem mit akartál a prostizással. A prostituált üzletszerűen kéjelgő személyt jelent. Tehát sanszsos, hogy válaszolni fog ha írsz neki. A kérdés egyébként nem az volt hogy miért nem válaszolnak a nők.
2023. júl. 14. 14:08
16/22 anonim válasza:
Nagyon sokféle szintű, minőségű bizonyítványt hívnak ma matr diplomának.
2023. júl. 14. 14:08
17/22 anonim válasza:
Lehet, hogy úgy dolgoznak hogy nincs kedvük random helyeken várni a nagy őt?
2023. júl. 14. 14:09
18/22 anonim válasza:
Kerdezo, itt a gyakorin tobbszor kiirtam, hogy alacsony fiatal lany vagyok, hogy megnezzem hanyan irhatnak egy-egy lanynak. Sokan. Egy rendes tarskereson szerintem 10-20x ennyi levelet/uzenetet kapnak a nok, valószínűleg a nagy reszet el se olvassak.
Javaslat: Ismerkedj eloben, akkor biztosan észrevesznek, ha van diplomad, ha nincs es maris beljebb vagy :).
24F
2023. júl. 14. 15:59
19/22 A kérdező kommentje:
18 - Köszi a tippet, ezt szoktam csinálni. Csak nemrég regisztráltam próba-szerencse alapon egy-két társkerire és érdekelne mi lehet a jelenség mögött.
2023. júl. 14. 16:15
20/22 anonim válasza:
Mert a diplomák nagy része már kuka,de jól cseng,hogy közgazdász hr szakon,meg jogász,pszichológus.Amúgy meg kb. arra nem jók,hogy a szemetet összesöpörjék és kidobják,mert letörik a műkörmük.Hamarosan ezeket a jelentéktelen senkiket robotok fogják pótolni.
2023. júl. 15. 23:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!