Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Miért van az hogy a Társkeresõ...

Gago77 kérdése:

Miért van az hogy a Társkeresõkön található nõk 95%-a diplomás?

Figyelt kérdés
Hol vannak a nem diplomások? Ilyenek már nincsenek?

2023. júl. 14. 09:58
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
Miért zavar, ha diplomája van valakinek büfé szakon? :)
2023. júl. 14. 10:03
 2/22 A kérdező kommentje:

Mert nekem nincs😁

A nõk viszont - java részt - nem tudnak a férfire felnézni ha az alulképzettebb mint õk maguk.

Talán ezért is van hogy a Társkeresõk telis-tele vannak olyan nökkel, akikrõl nehéz elhinni hogy nincs pasijuk...

2023. júl. 14. 10:15
 3/22 anonim válasza:
Mennyit kérdeztél meg??Melyik társkeresőn sikerült ennyi nővel kommunikálni?
2023. júl. 14. 10:18
 4/22 anonim válasza:

Nekem van diplomám, igaz sajnos nem büfészakon, mint ahogy azt az 1. reméli.

A férjemnek pedig nincs diplomája. Mégis felnézek rá, mert okos, intelligens, sok mindenről összehasonlíthatatlanul többet tud, mint én, csak lesek (műszaki, elektronikai dolgok, amelyekhez én tipikus nőként sík hülye vagyok, nem is értem, amiről beszél), remek szakember. Manapság már egy diploma semmit sem jelent, és nem sokat árul el egy ember értelmi képességeiről. Akinek nincs diplomája, nagyon túlbecsüli ezt a dolgot.

2023. júl. 14. 10:34
 5/22 A kérdező kommentje:
Nem kell velük kommunikálni. Fel van tüntetve az adatlapjukon.
2023. júl. 14. 10:35
 6/22 A kérdező kommentje:
4- Gondolom nem is vagy fenn semmilyen Társkeresõn!😃
2023. júl. 14. 10:37
 7/22 anonim válasza:

Az kamu diploma.

A társkeresőkön is javarészt prostik vannak és a "diplomás" prosti kellendőbb,azt a látszatot kelti,hogy saját maga csinálja hobbiból, nem pedig futatott,lecsúszott stb.

2023. júl. 14. 11:01
 8/22 anonim válasza:

4 - myilván nem vagyok.

Viszont nő vagyok, így valamennyire releváns lehet, amit írtam.

2023. júl. 14. 11:10
 9/22 anonim válasza:

A férjemnek és nekem is van diplomám.

Mikor megismerkedtünk, épp a diplomájának megfelelő területről ment el és egy állatfarmon dolgozott, konkrétan ganajászott egész nap.

Nem értékelt. Baromi jól el tudtunk beszélgetni bármiről, értelmes, intelligens ember. Úgy is szerettem, hogy egy farmon kecskéket hajkurászott és ha ma is azt csinálná, akkor is hozzámenten volna.

Igaz, nem társkeresőn ismerkedtünk meg.

2023. júl. 14. 11:55
 10/22 anonim válasza:
Kilences vagyok, átírta a telefon. Nem "nem értékelt" hanem "nem érdekelt"
2023. júl. 14. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!