Hogyan találhatnám meg ezt a fiút?
Figyelt kérdés
Bükön a Danubius hotelben nyaraltam a családommal és néhányszor összenéztünk egy nagyon szimpatikus férfival, aki a kisfiával volt. Sajnos nem volt alkalmam megkérdezni a nevét, hogyan találhatnám mégis meg? Fontos lenne kérdeznem tőle valamit. Van ötletetek esetleg?2023. jún. 6. 18:18
21/29 anonim válasza:
"Hogyan találhatnám meg ezt a fiút?"
Valaki érti, hogy mégis mit akar ez a kérdező?!
2023. jún. 7. 15:29
22/29 anonim válasza:
21. Nem, de az észt már kiosztotta mindenkinek. Reméljük, sikerrel jár.
2023. jún. 7. 15:32
23/29 A kérdező kommentje:
Arról nem én tehetek, hogy itt mindenki hülye, nyilván szeretném megtalálni azt, akivel sokszor összenéztünk és szeretnék beszélni vele egy keveset.
2023. jún. 7. 18:33
24/29 anonim válasza:
Itt?!
Itt, mindenki!
:LOL
2023. jún. 7. 19:38
25/29 anonim válasza:
Nyilván szeretnéd megtalálni és beszélni vele egy keveset. Nyilván nem akarsz tőle semmit, csak amúgy életbevágó lenne megkérdezned tőle valamit.
Egy tök ismeretlentől.
Peeeeersze.
Akkor tseszd meg miért nem volt elég vér a pucádban akkor odamenni hozzá?! Ha már annyira fontos beszélned vele.
2023. jún. 7. 20:49
26/29 anonim válasza:
Menj el Bükre, kend meg a szálloda valamelyik recepciósát, hogy nézze meg ebben az időben ki volt ott pasi gyerekkel. Elég konkrét a válasz?
2023. jún. 7. 21:12
27/29 anonim válasza:
Itt írtam drágám, hogy én vagyok az. Erre te meg..... Milyen dolog ez? Inkább írnál privátot, ha már annyira keressel. 🤣
2023. jún. 7. 21:38
28/29 anonim válasza:
Nem ismeri csak összenéztek párszor. Nem akar tőle semmit, csak először kérdezni akart, már meg beszélni egy keveset. Mégis minek? Biztos van párja/felesége, hagyd békén.
2023. jún. 8. 10:29
29/29 anonim válasza:
"Arról nem én tehetek, hogy itt mindenki hülye"
Még egy gyakoris okostojás. Hú de jó, hogy nem én vagyok az a fiú. Biztos nem jelentkeznék ezek után.
2023. jún. 8. 10:30
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!