Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Hogyan találhatnám meg ezt a...

Hogyan találhatnám meg ezt a fiút?

Figyelt kérdés
Bükön a Danubius hotelben nyaraltam a családommal és néhányszor összenéztünk egy nagyon szimpatikus férfival, aki a kisfiával volt. Sajnos nem volt alkalmam megkérdezni a nevét, hogyan találhatnám mégis meg? Fontos lenne kérdeznem tőle valamit. Van ötletetek esetleg?

2023. jún. 6. 18:18
1 2 3
 11/29 anonim válasza:
#9es csak egy kérdést szeretne feltenni ennek a férfinak nem dugni vele ha olvasnád az utolsó mondatot..
2023. jún. 6. 22:08
 12/29 anonim válasza:
#11. Na ez a találgatás, amit az imént még a szememre vetettél. Ennyi erővel akkor az is lehet a kérdés, hogy: "Dugunk?"
2023. jún. 6. 22:18
 13/29 A kérdező kommentje:
Látom nagyon megmozgatott mindenkit, hogy mi lehet a háttérsztori, a kérdésre viszont nem sok érdemi válasz érkezett. Egyébként a szűk látókörűek kedvéért hozzátenném, hogy nem szeretnék semmilyen kapcsolatot a kérdéses férfival.
2023. jún. 6. 22:34
 14/29 anonim válasza:

Hát nem hiszem, hogy ez bejön, nem adják ki az adatokat... De esetleg a hotelt megkérdezni?

Mondjuk úgy nehéz, hogy 192 centis barna hajú, kék szemű pasit keresek 🙄

Hmmm. Esetleg a hotel facebook oldalára kiírni? Vagy bejegyzésben, vagy poszt alá?

Értékelésekhez a googleban?

2023. jún. 7. 00:01
 15/29 anonim válasza:
Mit akarsz kérdezni egy olyan embertől akit nem is ismersz? Nem beszéltél vele egy szót se, mit lehet kérdezni?
2023. jún. 7. 03:38
 16/29 anonim válasza:
Én voltam... 🤣
2023. jún. 7. 05:42
 17/29 anonim válasza:

"9. Mi ebben a feltételezés?

"hotelben nyaraltam a családommal"-írja a kérdező.

"szimpatikus férfival, aki a kisfiával volt"-szintén a kérdező írta.."

Családommal lehet pl. a szüleimmel, gyerekeimmel és elvált, vagy özvegy vagyok.

Férfi kisfiával is lehet özvegy vagy elvált.

2023. jún. 7. 08:03
 18/29 anonim válasza:
13. Akkor tedd már fel értelmesen a kérdést. Mi a célod vele? "Ismerkedés" rovatban keresed azt a szimpatikus családapát. Szerinted 10-ből 10 ember mire fog gondolni? Nyilván arra, hogy dugni akarsz vele/kapcsolatot. Mi mást? Leszólás helyett ezt fejstd ki inkább.
2023. jún. 7. 10:22
 19/29 anonim válasza:

13. "Látom nagyon megmozgatott mindenkit, hogy mi lehet a háttérsztori, a kérdésre viszont nem sok érdemi válasz érkezett"

Gondolkozz kicsit. Mégis hogy találnál meg egy idegent, akit egyszer láttál a hotelben? Anonim én innen a fotelből mit tudok tenni érted?

Vannak erre fb csoportok "Pesten láttalak" és hasonlók (ugyanez Bükkel nem tudom, de keress rá)

Persze, hogy megmozgat a kérdés. Mert úgy tetted fel, okostojás.

2023. jún. 7. 10:25
 20/29 anonim válasza:
Most már igazán megmondhatnád miért keresed :D
2023. jún. 7. 13:36
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!