Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne ismerkedni...

Hogyan lehetne ismerkedni bolti eladóval?

Figyelt kérdés

Hölgy, talán 30 körüli lehet.

Bolti eladóra/pultosra/pénztárosra ugye nem illik nyomulni vevőként, munkaidőben... vagy igen? Azért gondolom hogy nem, mert ő "kiszolgáltatott" helyzetben van és könnyen hozhatom ezzel kellemetlen helyzetbe - de javítsatok ki ha tévedek.

Ha tévedek, akkor segítsetek: hogyan szabad közeledni ilyen esetben?

2023. máj. 19. 17:32
 1/10 anonim válasza:
Bárkivel lehet ismerkedni bárhol, ha nem vagy tolakodó és felismered a jeleket.
2023. máj. 19. 17:38
 2/10 anonim válasza:
Szerintem a jó, öreg "Szia! Nincs kedved valamikor meginni velem egy kávét?"-al nem lőhetsz mellé. Ha erre nemet mond, akkor nem is lett volna olyan szöveg, amire igent mondott volna.
2023. máj. 19. 17:55
 3/10 anonim válasza:
Amúgy igen, én is hívtam el bolti lányt. Megkérdeztem meddig dolgozik, majd azt hogy nem e lenne kedve sétálni, dumálgatni velem. Mondta hogy persze, csak vegyek neki kaktuszos topjoyt :D
2023. máj. 19. 18:02
 4/10 anonim válasza:
Nekem az ilyen kérdésre mindig az válaszolták, hogy foglaltak. Szóval az ilyen random nyomulásokról le is szoktam. Inkább megvártam mit hoz az élet. Jeleket sokszor félre lehet érteni. Kedves, mosolygós...ja ez a dolga, eladó
2023. máj. 19. 20:50
 5/10 anonim válasza:

Nőként nekem a következő taktika vált be.

Ha a felvágottas pult mögött jóképű pacek áll, bevetem magam :

"Kérem, azt a nagy méretű, jó vastag krinolint"

Közben nyalogatom a számszélét.

Ha veszi a lapot, akkor mosolyog.

De van, hogy kolbászt veszek, és megkérdezem, hogy könnyen le lehet róla húzni a bőrt ???

2023. máj. 20. 16:51
 6/10 anonim válasza:
en probaltam mar bankban ugyintezovel, de beoffolt
2023. máj. 22. 05:20
 7/10 anonim válasza:
Minimalberes novel minek ismerkednel?
2023. jún. 3. 13:12
 8/10 anonim válasza:

7.

Attól, hogy valaki nem keres miliókat, attól még lehet aranyos és kedves. Sőt. 100x jobb.

Én most kifejezetten olyanra hajtok, aki nem keres túl sokat, mert ellenkező esetben ő viseli otthon a nadrágot, ő hordja a kalapot.

Hát nehogy mán. Nem jó az, ha egy nő túl jól keres, sőt még túl művelt se legyen, mert elszáll vele a világ.

2-3 diploma??? Nálam kizáró ok.

Állhatok otthon állandóan a sarokba, mint egy csöcsszopó csicska.

2023. jún. 3. 13:28
 9/10 A kérdező kommentje:

#1: Ez oké, de túl általános, már elnézést. "ha nem vagy tolakodó": a kérdésem pont erre vonatkozik, hogy egy ilyen helyzet nem érint-e kellemetlenül a másikat? "ha felismered a jeleket": tfh "vak" vagyok. De a "hogyan lehet ismerkedni"-t nem úgy kell itt érteni, hogy "hogyan szólítsam meg, hogy igent mondjon" - természetesen ez lenne a kívánatos, de a kérdés arra vonatkozott, hogy egyáltalán szép dolog-e leszólítani egy nőt egy olyan helyzetben, amikor ő éppen dolgozik és az a munkája hogy engem kiszolgáljon?

#2 Köszi ez biztató (ezek szerint okés próbálkozni)

#4 Én is így jártam, hasonló a hozzáállásom, egyetértek.

#5 Csak azt ne mondd, hogy ugyanezt a pasi is simán eljátszhatja a pultoscsajjal!

#6 Azért próbálkoztál, mert úgy gondoltad a viselkedése (kedvessége?) alapján, hogy van esélyed, vagy csak egyszerűen tetszett és mással nem foglalkoztál? ...és főleg: amikor offolt, úgy érezted (esetleg meg is mondta) hogy ez kellemetlenül érinti?

8# Az sajnos statisztikai tény, hogy minél több a diploma/pénz vagy magasabb pozícióban van, a nő annál rátartibb. De ez már egy másik topic :)

...szóval köszi a reakciókat de elsősorban bolti eladók, pénztárosok, pultosok, ügyfélszolgálatosok, front-office-osok stb. válaszára volnék kíváncsi.

2023. jún. 4. 09:31
 10/10 anonim válasza:

6os vagyok

Japanban elek, itt mindenki kedves, szoval az nem osztott nem szorzott. Siman csak nagyon vonzonak talaltam. Amikor offolt nem ereztem egyaltalan kellemetlenul magam, tudomasul vettem, szep napot kivantam es leleptem.

2023. jún. 5. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!