Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Lányok, valaki ismerkedni?

Lányok, valaki ismerkedni?

Figyelt kérdés
Max 30 éves korig.
2023. máj. 3. 18:06
1 2
 1/11 anonim válasza:
Mármint barátilag?
2023. máj. 3. 18:12
 2/11 A kérdező kommentje:
Nemcsak. A nő választhatja meg.
2023. máj. 3. 18:16
 3/11 anonim válasza:
Istenem...
2023. máj. 3. 18:23
 4/11 A kérdező kommentje:
Ha több jelentkező is lesz, valakivel csak beszélgetni… Valakivel meg talán többet is el tudnék idővel képzelni. Majd alakul.
2023. máj. 3. 18:27
 5/11 A kérdező kommentje:
Pl egy olyan nő aki csak barátkozni akar, nem fogom bekamuzni hogy én is csak azt akarok. Ő a több alól kivétel lesz. Bele csak beszélgezni szeretnék, és max mint barátok. Más jelentkezővel meg lehet akár más is a cél mellette. Barátokat is keresek, társra is nyitott lennék, de csak beszélgetni is szeretek.
2023. máj. 3. 18:30
 6/11 anonim válasza:

Te hány éves vagy? Mik a hobbijaid? Mit dolgozol? Mi érdekel, mi az életcélod? Mit vársz az élettől? Vannak kisállataid?

Stb

Senki nem fog neked írni neked úgy, hogy semmit nem tudunk rólad.

2023. máj. 3. 19:27
 7/11 A kérdező kommentje:
30 éves vagyok. Szeretek kerékpározni, olvasni, filmeket nézni, zenét hallgatni, mozibajárni, kirándulni, magas helyeken lenni, sokrtolni, finomakat enni, emberekkel beszélgetni. Munkámat illetően öt évig felszólgálóként dolgoztam külföldön. De jött a covid, és szögre akasztottam a kötényem. Azóta nem voltal alkalmazott, de a saját vállalkozásom elindításán tevékenykedek. Pénzügy területen vagyok aktív. Mondjuk ebben a pillanatban ott sem, mert hosszú szünetet tartok. Feltöltődök. Mindennel foglalkozok amivel kedvem van, plussz amivel muszáj. Életcélom között van beutazni a világot, családot alapítani, megőrizni a szabadságomat -értem ezalatt az anyagi függetlenségemet - szóval hogy ne kelljen újra a mókuskerékbe visszakerülni. Élni, élvezni az életet, világot látni, dolgokat megsimerni, élményeket tapasztalni, új embereket megismerni. A héten pl két minicél is teljesült. Kipróbálni az oxo buborékos teáját. Nem volt nagy élmény, de egynek jó volt. És elmenni enni a Pléhcsárda híresen nagy rántotthúsából. Nem bírtam el vele, de tényleg hatalmas. Előtte héten a Budai várban voltam. Megmásztam néhány magas pontot Budapesten. Amolyan látványosságokat. Az élettől még sokat várok, hiszem hogy még rengeteg jó dolog áll előttem, amiről most még csak elképzelésem sincs. Csomó jó dolog van még. Próbálom úgy alakítani a sorsom, hogy el is érjem, kiérdemeljem. Naphosszig lehetne erről beszélnem. Van már néhány nagy tragédiám is mögöttem. Kisállataim, jelenleg egyetlen pici halam van. Kettő volt, de bántották egymást. Egy hónap múlva több fajta halam is lesz, még most állítom be az akvát. Növények már burjánzanak, a halak mostanában fognak beköltözni. A halakon kívül szeretnék cicát és/vagy kutyát. A karomvágó ollót már megvettem hozzá, de azt hiszem ehhez hogy lehessen költöznöm is kell. Az albérlet, amiben jelenleg élek, nem hiszem hogy alkalmas lenne állattartásra is. Rossz körülmények közé meg nem szeretném behozni. Mármint szerintem több lenne a térigényük. Remélem kezdetnek ennyi elég.
2023. máj. 3. 19:48
 8/11 anonim válasza:
Szóval munkanélküli vagy és az is tervezel maradni, a vállakozás ötletet is csak halaszgatod. Ez nem túl megnyerő.
2023. máj. 3. 22:46
 9/11 A kérdező kommentje:
Van passzív kövedelmem, és nagy megtakarításom, évekig nem szorulok rá, hogy egy percet is dolgozzak. Azért már most sem teljesít rosszul az a vállalkozási ötlet. ;) De nem hiszem, hogy ez kellene beszélhetés alapját képezze. De azért megvédem magam, ha már így beleálltál.
2023. máj. 3. 23:47
 10/11 anonim válasza:
Írd ki mégegyszera kérdésed a leírásoddal együtt, mert vakon kevesen fognak neked leveleket küldeni, hiszen mi alapján tegyék? De elég lenne csak 4-5 rövid mondat rólad és máris jobb esélyekkel indulnál.
2023. máj. 4. 04:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!