Hogyan lehet fiúkkal ismerkedni?
Például itt, bár nagyon kevés a normális ember, főleg a fiúk közt.
Ha gondolod én szívesen ismerkednék veled, 18 éves fiú vagyok.
Üdv a faszerdőben :D
biztos ment már pár PM
16 évesen ne aggódj ezen, én pl. 19 voltam amikor először csókolóztam, aztán nem lettem kiszoritott tagja a társadalomnak igy se. Ne erőltesd csak azért mert nem akarsz kimaradni. Sokkal rosszabb ha most csak azért belemész valamibe mert ciki kimaradni, aztán meg egy lelki (es/vagy testi) sérülés lesz belőle.
Várd meg amíg el nem jön az, akivel biztonságban és kényelmesen érzed magad és ne csak ugorj arra hogy jaj valami kiéhezett végre megcsókol mert amúgy lemaradnál valamiről. Tényleg az égvilágon semmi nem történik, ha a többieknél kicsit később vágsz bele az ilyenekbe.
Fiu v lany vagy?
Amugy barhol, online a legegyszerubb de itt levokez mellozd nagyjanak komoly problemqi vannak amik csak kesobb derulnek ki mikor mar keso....
Nyugi, itt a sok papi rád fog írni, de szerintem is hanyagolj itt mindenkit. Ismerkedni bárhol lehet, szakkörökben, közös hobbi által, baráti társaságban még nem ismert emberekkel, nem feltétlenül kell annak szórakozóhelynek lenni.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!