Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Hogyan lehet fiúkkal ismerkedni?

Hogyan lehet fiúkkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
Marmint a sulin kivul, nem tudom elkepzelni h hol lehetne ahova megyek helyekre azok nem olyan jellegűek. 16 vagyok es kicsit fura h meg nem volt kapcsolatom, nem.csokoloztam stb...
2023. máj. 8. 20:09
 1/10 anonim válasza:
Bárhol lehet. Csak legyél leszólítható. Én pl legutoljára két szelfiző fiatal lányt dícsértem meg, szólítottam le a parlament lépcsőjén. Pár percig beszélgettünk, majd a szimpatikusabbnak elkértem az elérhetőségét. Ismerkedni mindenhol is lehet. Itt is. (:
2023. máj. 8. 20:12
 2/10 anonim válasza:
Na aggódj, 16 évesen még semmiről nem vagy lemaradva. Ha vannak sulin kívüli barátaid (akár lány/fiú) velük próbálj több időt tölteni, általuk új embereket megismerni stb.
2023. máj. 8. 20:15
 3/10 anonim válasza:

Például itt, bár nagyon kevés a normális ember, főleg a fiúk közt.

Ha gondolod én szívesen ismerkednék veled, 18 éves fiú vagyok.

2023. máj. 8. 20:51
 4/10 anonim válasza:
Bárhol, csak ne itt
2023. máj. 8. 20:54
 5/10 anonim válasza:

Üdv a faszerdőben :D

biztos ment már pár PM

2023. máj. 8. 20:56
 6/10 anonim válasza:
Beleszaladt tàtott szàjjal
2023. máj. 8. 20:58
 7/10 anonim válasza:

16 évesen ne aggódj ezen, én pl. 19 voltam amikor először csókolóztam, aztán nem lettem kiszoritott tagja a társadalomnak igy se. Ne erőltesd csak azért mert nem akarsz kimaradni. Sokkal rosszabb ha most csak azért belemész valamibe mert ciki kimaradni, aztán meg egy lelki (es/vagy testi) sérülés lesz belőle.

Várd meg amíg el nem jön az, akivel biztonságban és kényelmesen érzed magad és ne csak ugorj arra hogy jaj valami kiéhezett végre megcsókol mert amúgy lemaradnál valamiről. Tényleg az égvilágon semmi nem történik, ha a többieknél kicsit később vágsz bele az ilyenekbe.

2023. máj. 8. 20:59
 8/10 anonim válasza:
7 voltam: NE itt keress partnert ehhez, 99.9% hogy nem azzal találkoznál előben aki itt bemutatkozott
2023. máj. 8. 21:00
 9/10 anonim válasza:

Fiu v lany vagy?

Amugy barhol, online a legegyszerubb de itt levokez mellozd nagyjanak komoly problemqi vannak amik csak kesobb derulnek ki mikor mar keso....

2023. máj. 8. 21:29
 10/10 anonim válasza:

Nyugi, itt a sok papi rád fog írni, de szerintem is hanyagolj itt mindenkit. Ismerkedni bárhol lehet, szakkörökben, közös hobbi által, baráti társaságban még nem ismert emberekkel, nem feltétlenül kell annak szórakozóhelynek lenni.

F

2023. máj. 9. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!