Egy nap alatt kettő randi túlzás? Illetve mit gondoltok erről, hogy sikerült?
Szóval beszéltem kettő lánnyal is, hogy ma legyen randi, mert egy randi még nem elköteleződés szerintem. Első már volt, nemsokára megyek a következőre.
Volt valami viszont az első randin, amit nem tudok hova tenni.
A lány direkt rákérdezett, hogy mennyire akarjuk a pénzt szórni, mondtam hogy most inkább nem, mert épp munkát keresek.
Mondta a lány, hogy oké, akkor csak igyunk meg valamit. Ebből az lett, hogy ettünk, ittunk, desszert stb, végén pedig fel sem ajánlotta, hogy fizeti a részét.
Ti mit gondoltok?
Amíg nem volt még semmi hanem csak az ismerkedési fázisba vagytok szerintem nincs ezzel semmi probléma.
Szerintem ebben nincs semmi extra, legalábbis így, hogy nem mondtál semmit, hogy hogyan sikerült a köztetek a dolog. Vannak ilyen nők akik természetesnek veszik, hogy a férfi fizet meg olyanok is, akik nem gondolják ezt annyira egyértelműnek és kifizetik a részüket, ez teljesen emberfüggő. Ha emiatt nem találod szimpatikusnak akkor ne hívd el legközelebb.
Hajrá a következőhöz.
Szerintem így nem érdemes folytatni.
Egyik ismerősömnek rendkívül súlyos pénzösszegekbe került még a válás is. Hosszú-hosszú éveken át le van kötelezve anyagilag a feleség irányába.
Egy másik ismerősömbe rögzült, hogy a nők túlságosan kihasználják anyagilag. Emiatt olyan goromba velem is, hogy viszonylag hamar elhidegültem tőle.
Szóval azért nem veszélytelen. (Fogyasztói társadalomban élünk, vigyázni kell minden egyes lépésünkkel...)
Szerintem két randi között minimum egy nap pihenő nem árt! Vigyázz arra, hogyan alapozod meg a jövődet!!!
Jegyezz le magadnak minden egyes benyomást. Akár írásban. NE SIESS INKÁBB SEHOVA!!! Fontold meg a lépéseidet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!