Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Mi az oka annak, hogy az itt...

Mi az oka annak, hogy az itt lévő lányok egy bizonyos része egy-két nap után felszívódik?

Figyelt kérdés
Múltkor is beszélgettem egy lánnyal, akivel értelmes és normális üzeneteket váltottunk egymással, aztán másnap se szó se beszéd egyszer csak nem írt semmit. Úgy gondolom, hogy velem értelmesen el lehet beszélgetni különböző témákról, még ha itt sokan azt is állítják, hogy itt abszolút nincsenek értelmes férfiak.
2023. márc. 29. 20:08
1 2
 1/13 anonim válasza:
Több mint valószínű, hogy mégha kezdetben szimpatikusnak tűntél neki, a végére ráunt a beszélgetésre, ami nem feltétlen a te hibád, manapság elég sokan csak unalomból is ráírnak az emberre, hogy az adott idejüket elüssék valamivel. A valóságban is előfordulnak ilyen szituációk, hogy pár napot beszélsz valakivel akit csak épp, hogy megismertél aztán abba marad érdeklődés híjján. Szóval szerintem felesleges ezen filozofálni, mivel már megtörtént és értelmes konklúziót ezekből a dolgokból nehezen szűr le az ember.
2023. márc. 29. 20:16
 2/13 anonim válasza:
Mast keresett. 🤷‍♀️
2023. márc. 29. 20:28
 3/13 anonim válasza:
Más az ízlése; nem gondolja komolyan a beszélgetést.
2023. márc. 29. 20:42
 4/13 anonim válasza:

A kérdező teljes joggal ír többes számot, nem egy nő tűnt el, hanem nálam is alsó hangon 5. Nem mondanám, hogy unalmas voltam, főleg, mikor beszélgetés közepén voltunk, vagy éppen előtte cseréltünk képet, és mikor utána folytattuk a beszélgetést, nem írta, hogy jajj, mégsem tetszem.

Volt, aki megírta, hogy nem tetszem neki és úgy hagytuk abba, az teljesen jogos volt, de az igazi ghosting-olók nem.

2023. márc. 29. 20:58
 5/13 anonim válasza:
Nyilván nem akarták a képedbe mondani, hogy nem tetszel. Mert általában az elfogadás helyett, "a na de mé nem?" és társai jönnek.
2023. márc. 29. 21:04
 6/13 anonim válasza:
Lehet, hogy nem is nő volt...
2023. márc. 29. 22:14
 7/13 anonim válasza:
#5-ös jól megírta. Nem fényezni akarom magam, de itt több nővel is ismerkedtem az elmúlt évben. Képcsere után az átlagos reakciójuk szívecskés szmájli szokott lenni. Láss csodát egyik se lépet le vagy ghostingolt.
2023. márc. 29. 23:55
 8/13 anonim válasza:
7. nyilvan nem, ha tetszettel nekik. ellenkezo esetben siman ghostingoltak volna ok is, mert a szazadik ilyen utan mar nem pazarolnak idot, energiat
2023. márc. 30. 13:21
 9/13 anonim válasza:
3/1 pasi, 1 el is felejti, tehát talán 1 ír lés lehet a pasi, ezt nem tudhatod.
2023. márc. 31. 00:58
 10/13 anonim válasza:

Unalombol beszélgetnek a lányok. Vagy addig amíg nincs jobb. Lehetsz te tökéletes az se számít, amúgy meg hátrány is. A szart szeretik manapság. Ha túl jó veled beszélgetni az már hátrány. Az nekik az érdekes ha valaki kutyába nézi őket. Meglepődnek és felhívja a figyelmüket, hogy aztaaa milyen különleges srác. Nem olyan mint a többi. Szóval ilyen világot élünk.

U.i.: én akkor se leszek ilyen, de ez a valóság 🥱

2023. márc. 31. 11:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!