Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Mi az oka annak, hogy az itt...

Mi az oka annak, hogy az itt lévő lányok egy bizonyos része egy-két nap után felszívódik?

Figyelt kérdés
Múltkor is beszélgettem egy lánnyal, akivel értelmes és normális üzeneteket váltottunk egymással, aztán másnap se szó se beszéd egyszer csak nem írt semmit. Úgy gondolom, hogy velem értelmesen el lehet beszélgetni különböző témákról, még ha itt sokan azt is állítják, hogy itt abszolút nincsenek értelmes férfiak.
2023. márc. 29. 20:08
1 2
 11/13 anonim válasza:
A kémia nem erőltethető. Ezt nem szabad mellre szívni és nem szabad magyarázatot várni. Nem szabad elvárásokat támasztani ebben a szakaszban. Én próbáltam többször a "ne haragudj, nem Téged/egymást keressük, sok sikert" elköszönést a férfiemberektől, de megdöbbentő reakciók jöttek. Így pedig leszoktam arról, hogy kulturáltan elköszönjek. Engem is ghostingoltak már, de mindig azt mondtam, hogy ami nem megy, azt nem kell erőltetni. Nem örülök a kialakult helyzetnek, de legalább megpróbáltam nem ghostinggal indítani.
2023. ápr. 2. 09:49
 12/13 anonim válasza:

a.) Alapból nem lányok,csak lánynak adják ki magukat,kis troll férgek.

b.) Lányok,de csak játszadoznak,ez élteti a 0 életüket,férgek.

c.) Lányok,unatkoznak.

2023. ápr. 8. 19:43
 13/13 anonim válasza:
A nők ilyenek. Nem csak itt, hanem minden virtuális térben. Valószínűleg több vasat tartanak a tűzben és mikor találnak valaki "érdekesebbet" akkor eltűnnek. Aztán pár évvel később meg megy a sopánkodás hogy nincs egy rendes pasi...
2023. ápr. 10. 09:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!