Vannak itt olyanok, akik hobbi szinten regényt írnak?
Leginkább magamnak, mert túl sokan nem olvassák. Wattpadon Miraculous fanfic van kint, sci-fi és horror kategóriában írogatok még, de azok sehol sincsenek megosztva.
Este kis kikapcsolódás, bár mostanában hónapok óta csak javítgattam és hibákra vadásztam.
Igen. Hosszabb, de inkább rövidebb történeteket, lmbtq témában, fanfic kategóriában, egy természetfeletti TV sorozat univerzumában, és az AO3-on publikálva. A wattán részletek vannak csak, mivel elég sok mindenben korlátoznak, amit én nem tudok elviselni.
Az AO3 kifejezetten fanfic íróknak készült, és sokkalta megengedőbbek mivel a fejlesztők, adminok is mind fanficesek. A felület reklám mentes, s bár alapvetően angol, lehet rá különféle nyelveken - köztük magyarul - írni. A kezelő felülete nem nehéz, kevés angol tudással is használható, és egyre bővebb funkciói vannak évek óta. Én speciel 2016 óta használom, és maximálisan elégedett vagyok vele. Messzemenőkig jobbnak tartom, mint többek között a wattpad, a fanfic.net, a livejournal, vagy a magyar merengő felületét.
Akit érdekelne az AO3, annak magyarul itt vannak (Gyakran Írt Kérdések-FAQ) válaszok:
Csak novellákat.
Nemrég vettem fel a kapcsolatot egy kis könyvkiadóval, majd meglátjuk, hogy lesz -e belőle valami.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!