Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Vannak itt olyanok, akik...

Vannak itt olyanok, akik hobbi szinten regényt írnak?

Figyelt kérdés
Akár maguknak, akár a Wattpedre? Milyen témában írtok jelenleg? Mióta?

2023. jan. 23. 19:33
1 2
 1/18 anonim válasza:
Még csak füzetbe. Mondjuk nekem főleg ötleteim vannak, írni nagyon nincs már energiám és időm sajnos. Remélem hamarosan tudok rendesen foglalkozni az igazi álmommal, az írással. :) scifi és fantasy a témáim, ill. történelmi.
2023. jan. 23. 19:42
 2/18 anonim válasza:
Képregény számít? Igaz még csak fejben van meg, illetve néhány karakter terv.
2023. jan. 23. 20:10
 3/18 anonim válasza:
Igen. A legelsőt 2014-től 2021-ig írtam, kábé 230 oldal, a többi az rövidebb lett, de sehol nem osztottam még meg, nem volt önbizalmam hozzá.
2023. jan. 23. 20:27
 4/18 anonim válasza:

Leginkább magamnak, mert túl sokan nem olvassák. Wattpadon Miraculous fanfic van kint, sci-fi és horror kategóriában írogatok még, de azok sehol sincsenek megosztva.

Este kis kikapcsolódás, bár mostanában hónapok óta csak javítgattam és hibákra vadásztam.

2023. jan. 23. 20:52
 5/18 anonim válasza:

Igen. Hosszabb, de inkább rövidebb történeteket, lmbtq témában, fanfic kategóriában, egy természetfeletti TV sorozat univerzumában, és az AO3-on publikálva. A wattán részletek vannak csak, mivel elég sok mindenben korlátoznak, amit én nem tudok elviselni.

Az AO3 kifejezetten fanfic íróknak készült, és sokkalta megengedőbbek mivel a fejlesztők, adminok is mind fanficesek. A felület reklám mentes, s bár alapvetően angol, lehet rá különféle nyelveken - köztük magyarul - írni. A kezelő felülete nem nehéz, kevés angol tudással is használható, és egyre bővebb funkciói vannak évek óta. Én speciel 2016 óta használom, és maximálisan elégedett vagyok vele. Messzemenőkig jobbnak tartom, mint többek között a wattpad, a fanfic.net, a livejournal, vagy a magyar merengő felületét.

Akit érdekelne az AO3, annak magyarul itt vannak (Gyakran Írt Kérdések-FAQ) válaszok:

[link]

2023. jan. 23. 22:44
 6/18 anonim válasza:

Csak novellákat.

Nemrég vettem fel a kapcsolatot egy kis könyvkiadóval, majd meglátjuk, hogy lesz -e belőle valami.

2023. jan. 23. 23:07
 7/18 anonim válasza:
Igen. Nagyjából kilenc éves korom óta, bár csak pár éve kezdtem vele foglalkozni igazán, azóta sokat fejlődtem, bár a legnagyobb célom, hogy befejezzek egy regényt. Fantasy-t szoktam írni
2023. jan. 24. 00:09
 8/18 anonim válasza:
És te, kérdező? :)
2023. jan. 24. 00:32
 9/18 anonim válasza:
Persze. Egy durva (véres, erotikus) krimi/thrillert írok jelenleg, szerintem egy héten belül be is fejezem (kb 55000-60000 szó lesz). Csak hobbi szinten foglalkozok vele, jól tudom hogy nem lehet ezzel befutni. Wattpeden fent van, még a kutya se kíváncsi rá. :P Pedig pár csoportba kiraktam, de ami nem tinirománc fanfic, azzal nehéz nézettséget szerezni Wattpeden. Még két ismerősömnek szoktam küldeni, akik ott olvassák, kb ezeket az embereket és magamat szórakoztatom vele, aztán annyi.
2023. jan. 24. 01:40
 10/18 A kérdező kommentje:
Hú, de sokan vagytok. Köszönöm szépen a válaszokat. Hát, én a hagyjuk kategóriába tartozok 😂 Amúgy Alan Wilk.
2023. jan. 24. 04:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!