Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Átmehetek hozzá vagy inkább ne?

Átmehetek hozzá vagy inkább ne?

Figyelt kérdés
Régóta nézzük már egymást a házainkból, de mindíg megszakadt eddig a folyamat, félre is értjük sokszor egymást,ezért arra gondoltam fogom magam és átmegyek hozzá, ő a fiú
2023. jan. 19. 16:01
1 2
 1/12 anonim válasza:
Ezt nehéz elképzelnem de miért ne mehetnél?
2023. jan. 19. 16:02
 2/12 anonim válasza:
Inkább az utcán szólítanám meg. Nem illik csak úgy vkinek a lakásába, házába menni, még ismerősként sem.
2023. jan. 19. 16:06
 3/12 anonim válasza:
Inkább dobj be neki egy levelet az elérhetőségeiddel.
2023. jan. 19. 16:49
 4/12 anonim válasza:
Egy próbát megér, nem baj ha te kezdeményezel. Bár azért nem állítanék be oda csak úgy, ha látod az udvaron vagy a ház előtt menj oda hozzá, köszönj neki, kezdj el bezsélgetni, ha nem akar lerázni akkor lehet is belőle valami. Ha ez nem jön össze akkor írj neki levelet ahogyan a 3-as írja, írd oda az elérhetőséged és hogy szeretnél vele beszélgetni ha van ehhez kedve.
2023. jan. 19. 16:57
 5/12 anonim válasza:
Az "Égj el! Lisbeth" ben is ez volt, végül mindkét fél megszívta. Mondjuk ott a családos hapsi lesegette a szomszéd tinilányt.
2023. jan. 19. 16:57
 6/12 anonim válasza:

Hozzám is volt hogy át akartak jönni. Kicsit meghökkentem, mikor három megtermett férfi grasszált a kertemben délután. De aztán szerencsére tisztázódott a helyzet.

De szerintem simán átmehetnél hozzá. Nyilván van csengő az ajtaján.

2023. jan. 19. 18:21
 7/12 anonim válasza:
Legközelebb integess neki, és mosolyogj rá, talán venni fogja a lapot. Ha mindenképpen át akarsz menni hozzá, akkor akár valamilyen indokot is kitalálhatsz, hogy elfogyott a liszted, és nincs-e véletlenül neki, vagy mittudomén, de ha az utcán/udvaron látod, akkor is nyugodtan üdvözölheted, megszólíthatod.
2023. jan. 19. 19:00
 8/12 anonim válasza:
Kata vagy?
2023. jan. 19. 19:49
 9/12 anonim válasza:
Nem, a Jenő vagyok.
2023. jan. 19. 19:55
 10/12 anonim válasza:
Egy próbát megér! Átmentél? Mi volt? :)
2023. jan. 19. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!