Átmehetek máshova fogszabályzásra tb támogatással? Több lent.
Sziasztok.
A Semmelweis jártam fogszabályzásra, de nem tudtunk együtt dolgozni a fogorvossal, ezért elbocsátott. Oda tartozom, ezért elméletileg csak oda mehetnék, de benne vagyok a rendszerbe, hogy el lettem küldve ezért és ezért. Ilyenkor mit csinálhatok? Nagyon kétségbe vagyok esve, a szüleim mérgesek rám, így most rájuk nem számíhatok.
Borzasztóan el*urtam, tudom.
de mégis miért bocsátott el? Meg mi, fennhagyta a fogszabályzót és elküldött?
Érdekes ez az ország, az biztos.
2. válaszoló:
Nem, jövőhétre kaptam időpontot, hogy leszedjék.
Nem csak úgy, nem tudtunk együtt dolgozni, ezért azt mondta, hogy ő befejezi velem.
Szerintem sírd ki tőle, hogy ne vegye le, és változtatsz a szokásaidon.
Valószínűleg csak rád akar ijeszteni.
De miben nem lehet együttműködni? Vagy mit nem akarsz csinálni?
2-es! Kicsit vizsgáld meg a másik oldalról a kérdéskört, mielőtt ítélkezel. Egy valamirevaló helyről ugyanis elküldik az embert, ha nem kooperál, legalábbis kultúrországban így működik.
Probléma lehet például, hogy az illető nem tisztítja megfelelően, annyit meg nem ér a fogak csatasorba állítása, hogy menet közben szétszuvasodjanak. Plusz nyilván az orvos lesz ezért a hibás, ő meg nem óhajt bíróságra menni emiatt. Nem beszélve arról, hogy ha valaki meg nem tisztított fogakkal állít oda, az pont olyan, mintha úgy mennél prosztata vizsgálatra, hogy meg sem törölted kakilás után.
Aztán az olyan problémák, hogy nem gumizza otthon a gyerek, nem állítja magának. Akkor minek van a szájában, ha mindenki tudja, hogy így nem lesz eredmény? Miközben több éves sorbanállás van, akik között vannak bizony olyanok, akik szeretnék ezt a kezelést. És mindez az állam, vagyis az adófizetők pénzén. Milliók tűnnek el a kasszából olyan páciensek miatt, akik nem működnek együtt és emiatt sikertelen lesz a kezelésük. Így azért mindjárt más a perspektíva, ugye?
szánalom egy orvos, látszik hogy SZTK-s. Van aki popcornt, csokit, mindent eszik vele, és nem törik le, mert normálisan fel van ragasztva.
Kitalálom, 60-100 év közötti, befásult SZTK-s orvos?
7. válaszoló!
Nem, 31 éves, férfi, mindig kedves volt, nem is értettem tőle. :’-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!