Átmehetek máshova fogszabályzásra tb támogatással? Több lent.
Sziasztok.
A Semmelweis jártam fogszabályzásra, de nem tudtunk együtt dolgozni a fogorvossal, ezért elbocsátott. Oda tartozom, ezért elméletileg csak oda mehetnék, de benne vagyok a rendszerbe, hogy el lettem küldve ezért és ezért. Ilyenkor mit csinálhatok? Nagyon kétségbe vagyok esve, a szüleim mérgesek rám, így most rájuk nem számíhatok.
Borzasztóan el*urtam, tudom.
Én sem értem az orvost. Màr dolgozni sem akarnak komolyan. Gondolom sokszor mentél hozzá és elege lett. Vagy a modoroddal volt baj?
Igazából nekem ugyanez van csak nőgyógyász, konkrétan úgy beszélt velem mint egy kutyával, a végén már én is vele, nagyon felidegesített, ősszeszólalkoztunk. Szerencsére van más, fogorvossal is ez a helyzet, fogkőleszedés miatt voltam két külön orvosnál tb alapon.
11. válaszoló.
Sajnálom.
Az a baj, hogy a fogszabályzás máshogy működik, mint nőgyógyászaton. Itt már megvan csomó lelet, röntgen, adat, kezelési terv, és ezt mind egy orvos kezdte el, így nagyon bonyolult átadni az infókat egy másik orvosnak.
Gondolom neked csak egy nőgyógyászati szűréser volt (remélem!) és azt azért könnyebb megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!