Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Kinek van kedve velem Utazni? ...

Kinek van kedve velem Utazni? Uticélt nem tudom, vándorolni szeretnék, ha összejön.

Figyelt kérdés

Járni a Világot? F /32. Úgy gondolom járom kell a világot, ha adódik rá lehetőség...

Szeretnék ismerkedni az emberekkel,jó emberekkel...

Szeretnék egy kicsit utazgatni, de nincs kivel, pénzem egy kevéske van, de nem túl sok...

Aki csak úgy utazgat és nincs ellene kifogása tartson velem! :)

De gondolom ilyen nincsen, de azért hátha... Köszönöm!

2023. jan. 16. 10:20
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Elbaszott Világot élünk.
2023. jan. 16. 18:04
 22/27 anonim válasza:

Az biztos. Semmi élménykeresés, csak a kiszámított, kényelmes unalom. De ne hallgass az ilyenekre kérdező.

Gyűjts össze valamennyit aztán hajrá.

Nyilván nem a királyi lakosztályban kell megszállni, mint itt egyesek gondolják. És Európán túl is lehet olcsó utakat találni, csak kell egy kis értelem hozzá.

2023. jan. 16. 18:12
 23/27 anonim válasza:

Ehhez nem értelem hanem pénz kell.. Persze hallgass az ilyenekre mint ez itt nyugodtan menj el 1-2 millióból világot látni, az nyomorgás lessz semmi több.

De persze itt, ha megmondod az igazat ami fájó lehet egyeseknek akkor egy beképzelt kiskirálynak tartanak. Na mind1 is tőlem aztán mindenki azt csinál amit akar én csak segíteni próbáltam. De majd ha belevágsz és nem úgy alakulnak a dolgok gyere ide vissz és majd egy bocsánat és köszit hagyj már itt.

2023. jan. 16. 18:16
 24/27 anonim válasza:

Ember... A saját tapasztalatokat ne hazudtold már meg légyszi. Igen, vannak olyan emberek, akiknek ha egy pók végigszalad a szobán az már putri. Vagy ha nincs ötfogásos svédasztal, akkor útra se kell.

De létezik egy merőben más felfogás is. Olyan szabad embereké, akik a természeti csodákért, barátkozásért, szabadságért járják a világot. És igen, van, hogy akár csak egy rongyos hátizsákkal. El kell dönteni, hogy hová tartozol, és aszerint cselekedni.

De azért ne tekintsük már etalonnak a te általad felvázolt igényeket.

2023. jan. 16. 18:24
 25/27 A kérdező kommentje:

Voltam már tanyán tudom mi a kemény munka!

Másokat is dolgoztatni kéne, hogy egy kis önbecsülése legyen.

Aki tudja mi a kemény munka, az tudja is, hogy az életben eredményesebb lesz, mint a többi...

És igen fent hordhatja az orrát, mert egy fasza csávó.

Jogosan érdemli meg mondjuk a pénzét, mert megdolgozott érte..

A régi szép idők ....

Kicsit leépültem fizikailag, már nem úgy mozgok, ahogyan kéne, de kitartok...

Ezért is szeretnék egy kis túrázást,, örömet szerezni magamnak, élményt meg talán , aki velem tart.

Putris cigány helyen is aludtam már, ahol csak egy ágy volt semmi takaró...

A fickónak nem volt takarója, kértem, de nem tudott adni..

Ez van alapon, egy kis kuckóban voltam pár napot..

Aki nem próbálta ki szerezzen tapasztalatot magának!

Aki meg szeret tévézni az tévézzen is, mert csodás tájképek vannak benne...

Sokáig úgy éltem, hogy tévé és számítógép ellenes voltam, de rájöttem jó dolog tévézni, meg gépezni is... Osztálytársaim erőltették rám a dolgot, hogy jaj te állandóan gépezel meg ezt azt csinálod.. Csináljad!

Ha jól esik csináljad, szeresd azt, amit csinálsz , mondjuk abban igazuk van, hogy ne 20-évig gépezz, mert eltelik az életed...

Csak napi 4-órát gépezz, és utána csinálj valami mást.. Én így csinálom....

Remélem megértetek engem, senkit nem akarok elrontani , de szerintem így helyes.

2023. jan. 16. 19:15
 26/27 anonim válasza:
Autóstopal elég olcsón eljutsz elégsokfelé, sátrat állítani se túl drága, egy kis nyelvtudás nem árt ha van.
2023. jan. 19. 00:04
 27/27 anonim válasza:
Hányszor írod még ki? Azt vaárod,hogy valaki majd fizessen helyetted?
2023. jan. 20. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!