Kinek van kedve velem Utazni? Uticélt nem tudom, vándorolni szeretnék, ha összejön.
Járni a Világot? F /32. Úgy gondolom járom kell a világot, ha adódik rá lehetőség...
Szeretnék ismerkedni az emberekkel,jó emberekkel...
Szeretnék egy kicsit utazgatni, de nincs kivel, pénzem egy kevéske van, de nem túl sok...
Aki csak úgy utazgat és nincs ellene kifogása tartson velem! :)
De gondolom ilyen nincsen, de azért hátha... Köszönöm!
Na benned is megfigyelhetőek az igazi “férfi” vonások amiket a nők keresnek.
Semmi fix semmi magabiztosság. Mennél de majd oda ahova a “főnökasszony” mondja. Ez ilyen papucs szokás nem?
Persze hangoztatod, hogy pénzed nincs de világot szeretnél nézni. Menj el a sarki kisboltba pakolj tele egy kosarat fizesd ki aztán pedig ábrándozz tovább erről.
Úgy gondoltam osztozunk, mindketten jól járunk ő is én is...
De, ha minden jól megy, akkor egy fél év is elé lesz, megszerezni a pénzt...
Nem mindenkinek Anyuci meg Apuci adja a pénzt ezt azért hozzáteszem...
Nem sok ember van akinek anyuci apuci tömi a zsebét hozzáteszem.
De nagyon nagy álmaid vannak, pénz meg nincs. Amit te tervezel az legalább 10 milliós kiadás. Elég bátor dolog lenne ismeretlen országban a legolcsóbb szállást kivenni (ott is a legramatyabb környéken van a legolcsóbb). Valahol meglátnak egy európait és egyből kés van a torkán mert “gazdag”. Na meg gondolom ott nem sütkérezni akarsz mirelitből a szálláson meg persze menni akarsz az adott helyen ide oda. Repjegy, taxi,szállás már ez benne van pár misiben és még nem csináltál semmit (pl: japánba csak az út 500-700e). Szóval szerintem gyűjtögess még 1-2 évig, ha tényleg menni akarsz és életben szeretnél hazatérni.
Hú utolsó, te sem vagy igazán képben azért. A kérdező gondolom nem a "sztár" pár elutazik és még a wc papírjuk is több ezer euróba kerül stílust akarja űzni.
Én pont ősszel voltam külföldön, és Európán belül simán kijössz olcsón. A Kanári szigetekre is olcsó a repjegy akár. Nem egyből a legszélsőségesebb példát kell felhozni, ami nyilván Japán :D
Akinek kedve van, és nem luxus életre, hanem világlátásra vágyik, az simán megteheti több éves gyűjtögetés nélkül. Csak el kell dönteni, hogy kinek mi a fontos.
Egy szélsőséges random példa volt Japán, ha valaki világot akar látni az nem csak európán belül utazgat :D
Igen lehet kifogni olcsón repjegyet, de nem mindig, főleg ilyen esetben nem amikor tudod, hogy Te világot mész nézni akkor pontosan nincs időd 2-3 hónapot várni mire kifogsz egy akciót.
De persze, ha már ilyenre szánnám a fejem nem a legalja helyekre mennék és nem kellene számolgatnom, hogy elég lessz a pénzem még 2 útra meg haza vagy sem. Kevés pénzből meg nem lehet így random menni, hogy amerre a szél fúj ehhez kell az az összeg amit írtam. Ha kevés van rá akkor bizony nagy előre tervezés szükséges, nehogy kifuss a keretből..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!