Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Kinek van kedve velem Utazni? ...

Kinek van kedve velem Utazni? Uticélt nem tudom, vándorolni szeretnék, ha összejön.

Figyelt kérdés

Járni a Világot? F /32. Úgy gondolom járom kell a világot, ha adódik rá lehetőség...

Szeretnék ismerkedni az emberekkel,jó emberekkel...

Szeretnék egy kicsit utazgatni, de nincs kivel, pénzem egy kevéske van, de nem túl sok...

Aki csak úgy utazgat és nincs ellene kifogása tartson velem! :)

De gondolom ilyen nincsen, de azért hátha... Köszönöm!

2023. jan. 16. 10:20
1 2 3
 1/27 anonim válasza:
És merre vennéd az irányt? :) Én is hasonlóban gondolkozom és voltam is már pár szép helyen. Nyitott lennél csatlakozni is valamilyen önfenntartó közösséghez külföldön?
2023. jan. 16. 11:01
 2/27 anonim válasza:
Külföldi kiruccanásokhoz én is szívesen csatlakozom:)
2023. jan. 16. 11:11
 3/27 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy írtok! Valami zarándokút féleség jó volna... Nyitott vagyok, egy közösséghez csatlakozni, meg kell védenünk egymást!
2023. jan. 16. 11:17
 4/27 A kérdező kommentje:

Csak kérdés, az, hogy ki mikor ér rá, na meg merre...

Ha komolyan gondoljátok, akkor szívesen veletek megyek egy kisebb időre...

2023. jan. 16. 11:20
 5/27 anonim válasza:

Én pl. jártam már Tenerifén. Ott is él egy magyar közösség.

Vagy elmennék Olaszországba is. Ott is vannak önfenntartók. :) Csak egyedül nem volt az igazi.

2023. jan. 16. 11:30
 6/27 anonim válasza:
El Camino zarándokút?
2023. jan. 16. 11:45
 7/27 anonim válasza:

Én benne lennék ilyesmiben.

N/32

2023. jan. 16. 11:51
 8/27 anonim válasza:
Az El Camino-ra lélekben nagyon fel kell készülni és nem is a társaságról szól. Szerintem kezdésnek, összehangolódásnak lehetne valami könnyedebb út is.
2023. jan. 16. 12:35
 9/27 anonim válasza:
Zarándokolj el Csíksomlyóba, Pestről indul a vonat.
2023. jan. 16. 13:11
 10/27 A kérdező kommentje:

Egyszer voltam kiskoromban kint külföldön.. Ott úgy tudom, hogy ,ha bérelsz autót, akkor bárhol ott hagyhatod, ha épp repülőtéren vagy...

Egyik repülőtérből a másikra...

Csak mennyibe kerül a bérlés?

Pénzt is szereznem kéne valahonnan, mert kevés van... :)

2023. jan. 16. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!