Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Szerintetek megéri erről az...

Szerintetek megéri erről az oldalról találkozni valakivel?

Figyelt kérdés

Nyitott lennék egy találkozóra, de a legtöbb hozzászólás amit látok, illetve a legtöbb privát üzenet amit kapok egyszerűen minősíthetetlen (valójában nem csak erről az oldalról - a probléma az online tér egészére kiterjed). Ennek tudatában már képet sem küldök szívesen magamról senkinek.

Hogy lehet ezt kiszűrni? Hogy győződhetek meg arról biztosan, hogy akivel találkozni fogok, nem egy rossz ember egy kezdeti álca mögött?

2023. jan. 16. 10:06
1 2 3 4
 21/31 Gymnospermatophyta válasza:

21:

Ennyi erővel Te is az vagy. De ha tudod, hogy nincs így... akkor ugye, hogy nincs így. :)

Kérdező, ezt valószínűleg előre nem tudod megmondani szerintem. Hiszen annyi igaz, hogy aki normálisnak tűnne, az se biztos, hogy élőben is olyan lenne. Úgyhogy az, hogy megéri-e, az adott találkozókor kiderül. Legalábbis az a biztos. Addig pedig azzal van a legtöbb esélyed, hogy értelmesnek tűnik írásban.

Az, hogy sok gyökér üzenetet kapsz, sajnos nem meglepő. De ezek szerint nem az összes volt az, ez is valami. :)

2023. jan. 16. 18:28
 22/31 anonim válasza:
Nem. Nyomorúságos tapasztalataim voltak eddig. Rémes emberek próbálnak itt ismerkedni.
2023. jan. 16. 18:32
 23/31 anonim válasza:
Szerencsére mindig pozitív tapasztalatokat sikerült szereznem amikor élőben találkoztam valakivel az oldalról. :)
2023. jan. 16. 18:39
 24/31 anonim válasza:
Biztos, de arra készülj, hogy nagyon összefújja itt a szemetet a szél. 8 év alatt egy csajjal éreztem úgy, hogy érdemes egy talit összehozni. Az sem volt egy nagy élmény. Inkább más oldalakon ismerkedek.
2023. jan. 16. 18:45
 25/31 anonim válasza:

Na vajon kik fikázzák legjobban a gyk-t, hogy itt nemnormálisak vannak 😂!?

Azok akiknek nem jött össze innen találka, mert hogy finoman fogalmazzak nem tudták összehozni.

Ha két értelmes ember beszélget, mindegy hogy itt vagy máshol teszi, lehet ismerkedni.

2023. jan. 16. 19:28
 26/31 anonim válasza:

Én egyszer találkoztam innen egy lánnyal, nagyjából egy hét levelezés után. Nem cseréltünk egymással semmit, sem képet vagy instat ami alapján megtudnánk győzödni a másik valódiságáról.

Tudtam hogy így kb nulla lesz az esély arra hogy tényleg eljön vagy hogy tényleg az egyáltalán akinek mondta magát, de gondoltam miért ne, lazára vettem, max tanulópénz.

Meglepetésre tényleg eljött és tényleg ő volt aki.

Egy egész jót beszélgettünk, viszont utána talán két üzenetet váltottunk majd eltűnt.

Persze ezen kívül még volt jónéhány levelezésem, de egytől egyig mind kifulladt mert egyoldalú volt, főleg én érdeklődtem a másik fél iránt, ők pedig közömbösen válaszoltak.

2023. jan. 16. 21:48
 27/31 anonim válasza:
Bár nem találkoztam senkivel, de leveleztem 2-3 emberkével akivel bátran taliztam volna.
2023. jan. 16. 21:52
 28/31 anonim válasza:

Végigolvastam a válaszokat, szépen megosztja a társaságot, de vajon mennyi tapasztalatra alapozzák?

Akiknek első néhány körben nem sikerült, azok valószínűleg hamar feladják (sajnos a kitartás kevés embert jellemez), szóval ők jönnek és egyből rávágják, hogy márpedig nem érdemes! És van a fordított, akinek már a legelső körben sikerül.

Én már rengeteg levelezésen túl vagyok, volt akikkel találkoztam is. Van több ismerősöm és munkatársam is, akikről szintén kiderült, hogy használják ezt az oldalt. Talán jobban bevonzza az introvertált embereket ez a hely, de más különbséget nem vettem észre, ugyan azok vannak itt, mint bárhol máshol, ergo ha valaki itt nem ismerkedik a „minőségére” hivatkozva, akkor hol máshol!? (persze lehet hobbik, sportok és egyéb dolgok alapján tovább szűrni pl. facebook csoportba).

Nekem nem volt szerencsém, sok emberrel kellett levelezni mire találtam olyanokat, akikkel megvan a közös hang, feladhattam volna én is a 10. után… de ezt meg kell érteni, hogy nem lehet mindenki elsőre szerencsés. Valószínűleg sokan még maguk sem tudják mit akarnak, vagy hogy mit takar online megismerni valakit, és csak akkor szembesülnek vele, amikor kapják a „komolyabb” leveleket. Szerintem mindenkinek érdemes lenne első körben ezen elgondolkodnia, hogy pontosan mit várnak ettől az egésztől, mit várnak a másiktól („ismerkednék bárkivel” és társai!? … nagyon rossz kezdés), ezalapján pedig elképzelni és felállítani egy szigorú „szűrőt”.

Szóval megéri-e itt ismerkedni és találkozni (vagy bárhol máshol az interneten)? Ha neked erre van időd és affinitásod, akkor miért ne érné meg? Mi a legrosszabb, ami történhet? Ki kell törölnöd néhány levelet, esetleg letiltani pár embert, de emiatt ne adnád meg magadnak az esélyt?

Szűréshez annyit, hogy a beszélgetésből neked kell érezni ezt, sokat kérdezz és érdeklődj különböző témákban, később pedig megnézheted a facebook/instagram fiókját, pl. milyen képek vannak fent, kik lájkolták és hasonlók.

2023. jan. 17. 18:19
 29/31 anonim válasza:
#28: Én régóta használom az oldalt, bőségesen van tapasztalatom (rengeteg rossz és kevés jó). Viszont azt mondom, hogy a jó tapasztalatok részben kárpótolnak a rosszakért. Nem mondom, hogy nem bosszant vagy nem keserít el, ha egy jól működő beszélgetésből váratlanul kilép valaki, de azért nagy ritkán normális embereket is ki lehet fogni. Szerintem nagyon sok olyan ember van itt, aki esélyt sem ad a másiknak (és önmagának) az ismerkedésre, mert... Nyilván érthető, ha valakiben van aggodalom, viszont kellő odafigyeléssel, apró előrelépésekkel fokozatosan lehet szűrni. Velem is előfordult, hogy normálisan elbeszélgettem valakivel, és kíváncsi lettem az illetőre. Olyankor felvetettem, hogy megismerhetnénk egymást személyesen is, de a leggyakrabban válasz nélkül eltűntek az emberkék, vagy jött a hárítás. Annyira rossz érzés, hogy lefuttatnak veled egy csomó felesleges kört, és kb. bűnözőként bánnak veled. Azt is megérteném, ha valaki bizalmatlan, akkor nyugodtan elmondhatná, és keresnénk módot arra, hogy bizonyítsak. De aki kapásból hárít vagy eltűnik, az önmagától is elveszi a lehetőséget.
2023. jan. 17. 18:41
 30/31 anonim válasza:

Különböző témák kapcsán is sikerült, sok színes egyéniséget megismerni innen. Meg is lepődtem, hogy milyen jó találkozások összejöttek, az oldalt használó emberekkel.

Szerencsére nem vagyok előítéletes típus. Akkor sok minden jótól megfosztanám magam.

2023. jan. 20. 19:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!