Szerintetek megéri erről az oldalról találkozni valakivel?
Nyitott lennék egy találkozóra, de a legtöbb hozzászólás amit látok, illetve a legtöbb privát üzenet amit kapok egyszerűen minősíthetetlen (valójában nem csak erről az oldalról - a probléma az online tér egészére kiterjed). Ennek tudatában már képet sem küldök szívesen magamról senkinek.
Hogy lehet ezt kiszűrni? Hogy győződhetek meg arról biztosan, hogy akivel találkozni fogok, nem egy rossz ember egy kezdeti álca mögött?
Erről az oldalról? Miért más oldalakon másmilyen emberek vannak?
De tényleg komolyan. Miért hiszi valaki azt, hogy ez az oldal rosszabb vagy jobb mint a többi bármilyen netes oldal!?!
Egyszer találkoztam valakivel, aki rám zúdította a panaszait, lezsibbasztott bő két óra alatt.
Persze utána eltűnt,mint a napkeleti sóhaj:)
Á, fenébe, nem éri meg az energiát az egész...
Akkor sajnos azt kell mondjam, hogy nem tudod jól szűrni, hogy kivel érdemes találkozni.
Én csak jófej emberekkel találkoztam innen. És mindenkit bátorítok arra, aki rendelkezik némi emberismerettel és ez alapján meg tudja szűrni a jelölteket, hogy találkozzon az oldalról szimpatikus emberekkel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!