Találkoznál valakivel egy ölelésért?
Nem. Tudom hogy a mai világban ez nagyon nem menő, mikor egyesek a szexet is olyan lazán kezelik mint egy kézfogást, de nekem már az ölelés is intim dolog. Ha a párom ölelget, vagy összebújunk, azt imádom, de én nem vagyok annyira nyitott hogy egy random idegent a személyes terembe engedjek.
Azt sem szeretem ha pl buszon tömeg van és hozzámérnek idegenek. Kell egy 40-50 centi távolság minimum. A közelséghez pedig kapcsolódó érzelmekre van szükségem.
Egy random embert megölelni nem utaznék több órát. Ha mondjuk látnék egy ilyen freehug/needhug kezdeményezést, az más.
Illetve, van egyetlen személy, akivel konkrétan nem is vagyunk együtt, mégis, ha azt mondaná, hogy szüksége van egy ölelésre (tőlem) vagy szeretne megölelni, akkor az éjszaka közepén is elindulnék.
Tudom, biztos hülyének néztek ezért, de ez van. 🤷🏻♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!