Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Van itt ENFP nő, aki ismerkedn...

Van itt ENFP nő, aki ismerkedne egy INFJ férfivel?

Figyelt kérdés
27 éves vagyok, nagyjából korombeliek írjanak, ha lehet. Az nem baj, ha idősebb.

2023. jan. 14. 12:08
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim válasza:

"Szerinted melyik nőnek fog bejönni a lekezelő stílusod?"

Annak, amelyik nő képes olvasni a sorok között, és megérteni hogy ha pár incel trollkodik, akkor azokat le kell oltani, ahogy a kérdező tette. Olyanok vagytok mint a kis hiénák, akik hergelnek és lejáratnak, csak sajnos ez nem fog menni mindenkinél.

"Ez a 17-es komment márpedig baromira lekezelő volt, drága kérdező."

Egy sor alpári támadás után amit ti nyomtok jól teszi, hogy megvédi magát és helyre tesz titeket. A ti fajtátok nem tudja felfogni mi az a személyiségfejlődés, megközelíteni se tudjátok azt a belső tudást mert üresek vagytok. Gondolom egy felszínes tömeges írást olvastatok az MBTI-ről, vagy annyit se, fingotok sincs róla, mert nincs érzéketek hozzá, aztán meg játsszátok magatokat róla.

"Hat nem is csodalom hogy nincs senkid, te narcisztikus gyoker"

Ovi.

"Nárcisztikus vagyok, mert higgadtan válaszolok. Logikus"

Egy mentális roncstelepen vagy kérdező. Tökéletesen válaszoltál mindenre.

"Na van baj a fejben, miért írnék a saját kommentemre? Szerintem ez is valami ilyen XHGNK betegség lehet nálad,"

Semmi baj nincs a fejében, csak egy lúzernek tűnsz, aki magának ír. Ha tudnád mennyire nevetséges vagy azzal hogy fingod sincs egy személyiségtesztről és róla írkálsz. Mintha egy ovis egy matematikust csúfolna, hogy jaj a nagy számok.

"Introvertált és érző típusként nem jellemző, hogy robbanékonyak, nem jellemző, hogy hevesen"

Attól hogy nem jellemző valami X típusra, nem jelenti hogy ne tudna úgy viselkedni. Bárki lehet bármilyen.

"Amit te látsz, az valószínűleg az ENTP anyám lenyomata a jellememen. Ezt elfogadom."

Én rendszeresen gyakoroltam ki azokat a személyiségtípusi viselkedésiformákat, amiket el akartam sajátítani. ESTJ, ISTP, ISFJ, ENTJ, stb.

Szóval ilyen felszínes elemzéssel amit Mojjo próbálkozott ki se lehetne elemezni sem.

A legprofibb MBTI-sek akiket ismerek - akik ott kezdik, hogy 512 típus van - órás videókat néznek X egyénről, egy jól meghatározott rendszer alapján külön leírják maguknak az elemzett eredményt, így mondják rá valakire határozottabban h mi a típusa. Mojjo kis próbálkozása tehát csak egy felszínes semmisség.

"Na jó állj le srác mert már rettenetesen égő amit csinálsz.😂"

Ki ez a kis szociálisan szorongó lúzer aki ide picsog?

2023. jan. 15. 14:34
 52/57 anonim válasza:

51 vagyok. Egyébként én ismerkedtem az ellenkező típusból (INTJ vagyok), egy ESFP csajjal. Életem legrosszabb élménye volt. Az MBTI-s sztereotípiák elég durván igazak. A könyveket DÍSZNEK vette, nem viccelek, a fogyasztói szórakozás és pénzköltés ezerrel éttermekben az alap volt.

Volt INFP barátnőm, aki meg tényleg mindig depressziós volt és egy érzelmi gubanc, átlagos volt hogy minden buszt lekésünk, még a 2. próbálkozásra is.

Az INFJ és INTJ lányok akik meg tudnának érteni és elfogadni, a többi típustól túl távol állok, idegen nekik az életem és nem tudják értékelni aki vagyok. Ezt csak úgy mondtam, párkeresés miatt, mert én sokat kisérleteztem ezekkel. Az S-es lányoktól meg menekülök, bár találkoztam már olyannal aki az N funkcióját szépen erősítette, és nem korlátozódott le a fizikai sík észlelésére és meglátta a mintázatokat abban, hogy a világ pénzének 99%-a az emberiség 1%-a ami hivatalosan IS megerősített, akkor valszeg az összeesküvés nem egy elmélet (ami már a világgazdasági fórum miatt is hivatalos lett), hanem valóság.

2023. jan. 15. 14:42
 53/57 anonim válasza:

Ha valaki nyitott a saját típusára, a tudatalatti félelmei megértésére és kezelésére pszichológus nélkül, az kitanulhatja az MBTI-t, eléggé szépen rávilágít az emberek hülyeségeire, miért különbözünk annyira és miért nehéz megérteni egymást.

https://www.youtube.com/watch?v=fmZGJoywx78&list=PLMgcSqgZlJ..

2023. jan. 15. 14:52
 54/57 Mojjo válasza:
@49: Oké, ez korrektnek tűnik. Azért Puzsért nem fogok nézni, nem kell nekem az agybaj :)
2023. jan. 15. 16:04
 55/57 anonim válasza:

51,52

Tutira te vagy a kérdező, senki se szimpatizálsz itt magaddal meg regényeket írogatsz. Te incelezel miközben valószínűleg te vagy az szociálisan szorongó lúzer aki picsog itt megállás nélkül.xd

Ráadásul te gyanúsítgatsz itt össze vissza, hogy a saját válaszaikra írnak emberek, mekkora egy lúzer vagy te jó ég.xd

Ha nem esik le itt csak mindenki szívat össze vissza a magadnak kitalált betegségekkel vagy mikkel, annyit se ér, hogy utánna nézzek.

Gondolom sikerült olyan xy valamis csajt találnod, ha már ezért jött létre a kérdés. XD

2023. jan. 15. 19:30
 56/57 anonim válasza:

Pszichológia.

Igaz nem tud teljesen lefedni egy embert ez a típus meghatározás, de tényleg ad egy nagyon átfogó képet egy illetőről, hogy milyen.

Én Magáról erről az egészről, akinek van kedve az írhatna Nekem szélesebb körben, mivel érdekel.

MBTI-t próbáltam csak, de érdekelne sokkal mélyebben az egész.

De kipróbáltam a Sakinorva tesztet, aszerint például ESFJ vagyok.

2023. jan. 21. 04:10
 57/57 anonim válasza:

#56 vagyok.

16 Personalities-t akartam írni az MBTI helyett.

2023. jan. 21. 04:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!