Van itt ENFP nő, aki ismerkedne egy INFJ férfivel?
Most nem tudom miért kellett töröltetni a kommentem.. én is csak betűkkel dobálóztam min te..
Te incelezel itt meg minden? Neked vannak kitalált bajaid ami alapján párt akarsz találni magadnak ember.. A kutyának se kell egy ilyen, csodálkozol, hogy itt tartasz? Mi sem nyugi.xd
Nagy tanult “olvasott” embernek állítod itt be magad, hát az hatalmas nagy tudás, hogy az ilyen kitalált értelmetlenségeket diagnosztizálod magadon és keresel egy ugyanilyen “okos” csajt aki úgy szint ilyen birkaságokat képzel..
23: rendben a tisztánlátásod.
Felpontozás.
Na van baj a fejben, miért írnék a saját kommentemre? Szerintem ez is valami ilyen XHGNK betegség lehet nálad, keress rá kérlek és írj pontos diagnózist.xd
Aki itt hisztizik az Te vagy. Mindenki leírta, hogy ne csodálkozz, hogy nincs senkid, ha ilyen hülyeségeid vannak. Te vagy maga a férfi mintakép mi?xd Ilyen INFJ szenvedő “férfi” már csak az lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!