Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Van itt ENFP nő, aki ismerkedn...

Van itt ENFP nő, aki ismerkedne egy INFJ férfivel?

Figyelt kérdés
27 éves vagyok, nagyjából korombeliek írjanak, ha lehet. Az nem baj, ha idősebb.

2023. jan. 14. 12:08
1 2 3 4 5 6
 21/57 A kérdező kommentje:
#19: Mi volt benne a bunkóság? Hogy rámutattam egy gyengeségedre? Ember, én full nyugodtan válaszolok neked, te meg úgy viselkedsz, mintha a muszájdzsekit ráncigálnák rajtad. Ez kicsit gáz, nem gondolod?
2023. jan. 14. 14:07
 22/57 A kérdező kommentje:
#20: Nárcisztikus vagyok, mert higgadtan válaszolok. Logikus.
2023. jan. 14. 14:08
 23/57 anonim válasza:

Most nem tudom miért kellett töröltetni a kommentem.. én is csak betűkkel dobálóztam min te..

Te incelezel itt meg minden? Neked vannak kitalált bajaid ami alapján párt akarsz találni magadnak ember.. A kutyának se kell egy ilyen, csodálkozol, hogy itt tartasz? Mi sem nyugi.xd

Nagy tanult “olvasott” embernek állítod itt be magad, hát az hatalmas nagy tudás, hogy az ilyen kitalált értelmetlenségeket diagnosztizálod magadon és keresel egy ugyanilyen “okos” csajt aki úgy szint ilyen birkaságokat képzel..

2023. jan. 14. 14:13
 24/57 anonim válasza:

23: rendben a tisztánlátásod.

Felpontozás.

2023. jan. 14. 14:16
 25/57 A kérdező kommentje:
Ugye tudod, hogy az még nagyobb gáz, hogy magadnak írogatsz támogató kommenteket? :D Kicsit sem átlátszó, áhhh... Most mennem kell, nincs időm speciális nevelési igényű felnőtt "férfiakkal" foglalkozni egy szombat délutánon. További jó hisztizést! :)
2023. jan. 14. 14:21
 26/57 anonim válasza:
Uh itt sokkal komolyabb a gond.
2023. jan. 14. 14:25
 27/57 anonim válasza:

Na van baj a fejben, miért írnék a saját kommentemre? Szerintem ez is valami ilyen XHGNK betegség lehet nálad, keress rá kérlek és írj pontos diagnózist.xd

Aki itt hisztizik az Te vagy. Mindenki leírta, hogy ne csodálkozz, hogy nincs senkid, ha ilyen hülyeségeid vannak. Te vagy maga a férfi mintakép mi?xd Ilyen INFJ szenvedő “férfi” már csak az lehet.

2023. jan. 14. 14:26
 28/57 anonim válasza:
A sors rendezni fogja automatikusan az ő dolgait, pont úgy ahogy -valszinű- eddig is.
2023. jan. 14. 14:40
 29/57 Mojjo válasza:
Nem tűnsz INFJ-nek az itt látottak alapján.
2023. jan. 14. 15:24
 30/57 A kérdező kommentje:
Igen, hazudtam, ESTP vagyok. A fasza csávó, az ujjamon pörgetem a Bugatti kulcsát. Apropó, a tiéd milyen színű?
2023. jan. 14. 15:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!