INFJ nőkkel ismerkednék?
A szkeptikus "mi ez?" vagy "nem számít semmit, olyan mint a horoszkóp" kommentekre nem vagyok kíváncsi, ne is olvass tovább akkor.
Persze egy ember személyisége többrétűbb, minthogy ennyiből meg lehessen állapítani, de ettől még érdekes és nem hiszem, hogy valaha is beszélgettem volna INFJ emberekkel ezelőtt. Lehet azért, mert ahogy mondják tényleg ritka lenne, vagy lehet csak fel se tűnt.
Szóval ha INFJ nő vagy írj privátban valami agytornáztató, polgárpukkasztó dologról, például hogy miért kellene visszahozni a halálbüntetést, vagy miért volt jó fej Hitler. Ne pont ezeket, inkább valami egyedi ötletet, ha lehet. Vagy írj ide ha nem jut eszedbe semmi és megpróbálok én kitalálni valami beszédtémát.
INFJ férfiak is írhatnak, de ők csakis beszélgetés céljából, ha van kedvük, de ez inkább nőknek szól.
Néhány dolog rólam: Én is INFJ vagyok, 25/F. Szabadidőmet általában filmezéssel ütöm el, azon belül a gengszterfilmek hangulata fog meg leginkább, imádom az öltönyös, kalapos bűnözői érát, tehát az új Capone filmre kell gondolni mondjuk. Rap zenét szeretem még, lehetőleg olyat aminek mondandója is van, nem a sablonos "sok pénzem van, menő vagyok" fajta. Ezen kívül szeretek még trollkodni, enni, aludni, álmodozni egy jobb világról, és kioktatni embereket. :)
INFJ létemre ezen irományod alapján semmiben sem hasonlítok rád, mivel az mbti az információfeldolgozás milyenségét méri és csoportosítja kategóriákba.
Nem szeretem a gengszterfilmeket, sőt, filmet nézni is csak ritkán szoktam. A rap műfajt majdnem hogy utálom. Nem szeretek trollkodni.
Az evéssel nem foglalkozom eleget, utálok aludni, mert időpazarlás.
A történelmi személyekről való társalgást, a hatalmat, erőszakot, háborúkat különösen utálom.
F
Itt nem a zsáner a lényeg, hanem kíváncsi vagyok, hogy tényleg olyan jó összhangban van-e két INFJ mint ahogy a legendák állítják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!