Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Ezt hogy kellene lereagálnom?...

Ezt hogy kellene lereagálnom? Nem voltam ilyen helyzetben még.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Heti rendszerességgel 5x edzem konditeremben.

Az imént egy teljesen ismeretlen lány rám írt, hogy nem-e mehetnénk együtt edzeni, mert nem szeret egyedül menni és segítenék-e neki.

Hogy kellene ehhez viszonyulnom?

Nincs semmi bajom ezzel, de kicsit fura ez a helyzet. Teljesen ismeretlen, nem tudok róla semmit és fura, hogy velem szeretne jönni.

19/f

2023. jan. 2. 20:03
1 2
 11/14 anonim válasza:
Vagy arra pályázik, hogy idővel, de inkább minél hamarabb bevágódik nálad, megtetszik neked, és fizeted neki a bérletét.
2023. jan. 3. 09:30
 12/14 anonim válasza:
Pedig a kommunikáció csodákra képes ám! Megkérdezed tőle, hogy miért akar veled edzeni járni?! Valószínű válaszolni is fog. Többet megtudsz azonnal, mint itt, tőlünk.
2023. jan. 3. 12:24
 13/14 A kérdező kommentje:

Végül elmondtam neki, hogy ez nekem kellemetlen és így teljesen ismeretlenül nem szeretném ezt a módját választani az ismerkedésnek.

Nekem ez teljesen abszurd és fura helyzet. Nem azzal van a baj, hogy ismerkedni szeretne, de szerintem így elsőre nem ez a legjobb módja ennek, főleg úgy, hogy én nem szeretnék ebből semmit a jövőben. Így a legtisztább a dolog.

2023. jan. 3. 20:35
 14/14 anonim válasza:
Akkor ez eluszott 😅
2023. jan. 4. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!