Ezt hogy kellene lereagálnom? Nem voltam ilyen helyzetben még.
Sziasztok!
Heti rendszerességgel 5x edzem konditeremben.
Az imént egy teljesen ismeretlen lány rám írt, hogy nem-e mehetnénk együtt edzeni, mert nem szeret egyedül menni és segítenék-e neki.
Hogy kellene ehhez viszonyulnom?
Nincs semmi bajom ezzel, de kicsit fura ez a helyzet. Teljesen ismeretlen, nem tudok róla semmit és fura, hogy velem szeretne jönni.
19/f
Elég valószínű, hogy nemcsak tetszel neki, de le is akar feküdni veled. Flörtölési lehetőséget keres.
Nem tartom egészen biztosnak, hogy egy egész életen át Becsülni és Tisztelni fog Téged. Hány éves a hölgy?
2# Akkor erre nem én leszek az embere. Sajnos, vagy nem sajnos, de nem az a fajta vagyok, aki csak úgy össze fekszik bárkivel. Mivel lesz nekem jobb? Behúzhatok egy X-et, hogy "ezaz, ő is meglett", vagy micsoda? :D
3# Nem látott, mert gyakorlatilag nem jár edzeni, csak régebben edzett.
4# Nem kamu profil. Közösségi oldalon van pár közös ismerősünk, de 0 dolgot tudok róla.
Bekövettem pár hete, utána kikövettem, mert rájöttem, hogy Ő nem is az volt, akire gondoltam. Ő is bekövetett, és ennyi.
Igazából nem tudom hová tenni ezt az egészet. Meg sem kérdezte, hogy mire edzek, milyen izomcsoportra stb, hogy esetleg tudjunk egyeztetni, szóval nagyon arra hajaz az egész dolog, hogy csak jönni akar velem és kész.
Félre értés ne essék, nem ugrok semmibe bele. Tapasztaltabb vagyok annál, mintsem beleéljem magam a dolgokba csak úgy.
Csak szimplán fura ez az egész. Ha ismerkedni akar, akkor miért pont ezt a módot választja? Nekem csak az a fura, hogy nem tud rólam semmit, de eljönne velem edzeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!