Magányosnak tehetetlennek érzem magam. Mit javasoltok??
Munkahelyemen is egy műszakban egyedül vagyok egésznap szólni sincs kihez. Más üzemekben vannak emberek (3-4 ember) de restellek átmenni hozzájuk kicsit társaságban lenni, nem szeretném őket fel tartani nyakukon lógni és sajnos egyébként se vagyok egy dumagép úgy érzem hogy ha átmennék se tudnék társalogni ha ők nem adnak valami témát. Egyébként se vagyok velük egy korosztály.
Barátnő, feleség terén se vagyok igazán toppan. Itt is az a probléma hogy nem tudok kezdeményezni nem vagyok egy beszélős barátkozós típus hiába is szeretnék.
Bosszant hogy itt vagyok 30 éves komolyabb kapcsolatom nem is volt ami volt is iskolás időkben volt régen de az se komoly. Lassan az időből is kifutok jó lenne találni egy társat de egyszerűen be vagyok zuhanva napról napra csak vagyok.
Mit javasoltok mihez forduljak mit csináljak?
Gondolkodtam már hogy el kellene menni valami szakemberhez (pszichológus) elbeszélgetni de szégyellem elmenni oda is elmondani problémám. Egyébként se tudom hogy tud e érdemben segíteni rajtam.
Olvass Bibliát!
Újszövetséget főként!
Ez mindenképpen jó. Ha valamikor unatkozol, üres időd van, nem tudod mit csinálj, vedd elő a Bibliát és olvasd!
Isten mindig figyel rád és hozzá bármikor tudsz fordulni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!