Miért csinálják ezt a nők? Mire jó ez a lassú lefolyású lekoptatás?
Sziasztok.
Egy kis témázást szeretnék elindítani, elsősorban lányokhoz szólna a kérdés, bár ez olyan téma amit ő maguk sem tudnak megválaszolni valószínűleg.
Szóval elkezdesz ismerkedni neten, chateltek, nagyon szimpatikusak vagytok egymásnak, nagyon jól kijöttök, mindig van téma stb stb. Majd eljön az első találkozó. Találkoztok ami teljesen jól sikerül, jól érzitek magatokat. Rengeteg a téma, a viccelődés, be jöttök egymásnak látszólag. Majd vége a találkozónak, hazamentek, otthon folytatjátok a chatelést, kibeszélitek chaten, hogy milyen volt az első randi, mindkettőnk szerint jó volt, megmaradt a szimpátia is. Tervezgetjük a második találkozót következő hétvégére. Ezután telnek a napok, folytatódik a chat, de a hétvége felé a csajnak valami közbejön, ezért halasztani kell a találkozót még egy héttel. Következő héten megint "közbejön valami" ezért megint elmarad a találkozó ő miatta. Majd elkezd ignorálni is. Eleinte csak 4-5 órákat, majd egyre többet. Van hogy csak reggel ír, onnantól aznapra már ne számítsak válaszra, majd holnap reggel megint ír egy jó reggeltet és válaszol, de aznap már megint nem jön több válasz, és ez így folytatódik, nagy ritkán van egy egy válasz napközben. De folyamatosan egyre kevesebb a válasz, egyre több az ignorálás, amire annyit ír hogy bocsi, most ez most az az oka, nem ért rá. Majd egyre drasztikusabb lesz az ignorálás, 3-4-5 napok is mire válaszra méltat. De ha kiteszek egy történetet akkor arra nyomja a szivecskéket, meg előtte chaten is nyomja a szivecskéket meg minden ilyesmi. Aztán meg elfelejt válaszolni szépen lassan egyre kevésbé. De ez úgy, hogy az első találkozástól eltelik bőven 1 hónap mire a beszélgetések teljesen abbamaradnak szépen lassan. Mert már én se bombázom üzenetekkel. Ha bombázom 3 nap után akkor persze válaszol. De ennek semmi értelme. Mi értelme ennek a hosszan lefolyó lekoptatásnak? Miért játsza magát, ha ő már az első találkozón tudta, hogy nem kellek neki? Elrabol az életemből 2 hónapot feleslegesen, és utána még hetekig szenvedek a kudarc miatt. Miért nem ad egyértelmű jelet, választ, hogy ne folytassuk? Akkor elkerülhető lenne ez a rossz érzés. 1-2 napig rossz aztán megyünk tovább, de így meg még hetekig hónapokig rossz mert közben nagyon megkedvelem a csajt. Ja és ha megmondom neki, hogy szerintem mi attól jobb viszonyba vagyunk, hogy csak így koptass le hogy nem írsz többet, akkor erre meg küld egy félig sírós hangüzenetet hogy ilyen rossz kedve van meg olyan rossz, és hogy ő neki esze ágában sincs lekoptatni, ő ilyenre nem is gondolt, és érdeklem. Erre válaszolok neki és utána szinte megint semmi 🤣🤣
Most ez kicsit hosszú lett, ez a legutóbbi eset. De ilyen meg ehhez szinte teljesen megegyező eseteken már nagyon sokon túl vagyok. Kérdés hogy ez mire jó, miért csináljátok? Valamiféle taktikta? Tartaléknak megtartjuk, nem mondom ki neki hogy nem, mert egyszer még összejöhet ha nem lesz más? Vagy más srác kerül a képbe ilyenkor?
Mint ahogy Te is leírtad meg egy jó páran előttem, “közbejött” (bekerült a képbe) más és Te ott vagy tartalékba, ha az befuccsol, nehogy ne legyen már kit hülyíteni.
Ha reggel ír és napközben nem az teljesen érthető (munka/más elfoglaltság), de akit tényleg érdekelsz az fog írni a szünetekben akár csak egy mizut aztán köviben majd válaszol újra, na meg este amikor már ráér.
Ne járasd már le magad, hogy ők ignorálnak Te meg bombázod őket üzenetekkel.. ez nagyon kellemetlen és látszik, hogy kétségbe vagy esve.. és ezt élvezik.. A “sírós” szánom bánom dolgokat meg főleg ne vedd be..
Írtad is, hogy ez már nem az első ilyen eseted, nem tanultál belőlük??
Velem 2x próbáltak ilyet eljátszani reggel írt, visszaírtam, másnap válaszolt én itt hagytam abba a beszélgetést vele, nem az, hogy napokig HETEKIG, legyen már benned egy kis önbecsülés/tartás ember..
Igazából ebben az egészben csak azt nem értem, hogy miért próbálkozol még azok után, hogy napokig nem keres többszörösen sem.
Én nő vagyok, de ha valaki egy-két napig nem ír, akkor bizony már ott elkönyvelem, hogy ennyi volt. Nem fogok senkinek sem könyörögni, hogy akarjon engem...
Azért tart ilyen sokáig a lekoptatás, mert te tapadsz rá és nem veszed a lapot. Igaz, ha lenne egy kis gerince, akkor kerek-perec megmondhatná, hogy nem érdekled, de manapság ritkán ilyenek az emberek, akár férfi akárnő. Nekem sem mondta meg senki, hogy nem érdeklem, egyszerűen eltűnnek, csak én nem könyörgök, meg sírok, hogy jaj, miért csinálod, mi van veled, stb...
Marhára egyértelmű, hogy nem érdeklem. Ne csodálkozz, hogy egy olyan ember, aki nem egyenes, az tovább kamuzik ahelyett, hogy megmondaná. Senki nem vállalja manapság, hogy feldühítse véletlen a másikat, inkább játssza az eszét.
Szóval vedd a lapot és ha nem keresnek, akkor hagyd rá. "Ez a divat" manapság, ez az új nem érdekelsz sajnos...
Úgy érzékelem, főleg férfiak válaszoltak, és találgattak, hogy mi lehet az oka. Hát, én nő vagyok, és azt mondom, bizonytalanság. Nem biztos benne a nő, hogy valóban téged akar-e. Nem akarja azt mondani, ne folytassátok, de abban sem biztos, hogy folytatni akarja. Az ilyesmiből általában semmi sem lesz. Mindkettőtökkel jót teszel, ha te mondod ki, hogy ennyi volt.
Ugyanakkor az is benne van a dologban, hogy lassú a tempója. Gondold meg: tegnap még a létezésedről sem tudott, holnap meg már óránként chateljetek, és töltse veled a kevés szabadidejét? Ez nekem sem menne. Ritka a szerelem első látásra. Általában idő kell, hogy megismerjünk valakit, és beengedjük az életünkbe. Vagy legalábbis sokan vagyunk így vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!