40-es, 50-es éveikben járó férfiak és nők, vagytok itt?
Van itt más is, akinek ez nagyon tetszik? :) Akárhányszor megnézném.
https://www.youtube.com/watch?v=d_ZCrztJ9yw
Neiland táncol Parov Stelar egyik számára.
Úgy látom, a férfi hozzászólók kicsit más irányba viszik a beszélgetést, mint a női hozzászólók.
Mi van srácok, közeleg a karácsony?
136
Ilyen hozzáállással persze, hogy nem jutunk előre. Írjam be én is, hogy a nőket kizárólag a f.sz érdekeli? Akkor majd biztos sziporkázóan humoros válaszok születnek.
Visszaszámlálás indul!!
Én ilyenkor krízishelyzetben rekedteknek szoktam segíteni. (Meg szexuális zaklatás áldozatainak.)
Tehát magyarul a rendvédelemnek (sajnos nem dolgozik elég intenzíven az igazságszolgáltatás. Valakinek az őrszemeket is kell pótolnia.)
Most egyelőre a "párom" nélkül vagyok kénytelen átvészelni ezt az egészet.
Majd 27.-én találkozom vele, mert - saját bevallása szerint - adventi időszakban BÖJTÖLNI(!) szokott a testi "élvezeteket" illetően.
Én ezt a szokását szívesen átvettem, mert APÁCÁNAK(!) készültem eredetileg... Ő pedig lelkésznek. Nagyszerű remete életet fogunk élni egymás közelségében. Ha sikerül összehozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!