Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Valaki albérlet?

Valaki albérlet?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok,2 hónapja dolgozom egy gyárban. Sajnos a fizetésem,elég karcsú, 1200ft/ óra. A szüleim kiskorom óta bántanak, és én már nem szeretnék velük élni, ők sem velem. Folyton el akarnak küldeni itthonról,olyanokat mondanak,hogy munkahelyről,már ne haza menjek,hanem ahová akarok stb. Saját bankszámlám sincs,anya számlájára utalják a pénzem,de még 1 havi fizetésemet kaptam meg,és az sem egész hónap volt,mert 9.kén kezdtem. Viszont otthon már nem tudok lenni, megvernek engem mindig,fenyegetnek, nem mondják hogy ne egyek de hántorgatják hogy az ő pénzük,stb. párom sincs, barátaim sem, a nagyszülőkhöz se tudnék költözni,nem tudok senkitől segítséget kérni! Csúnyán átkoznak engem anyuék ☹️ nem tudna rajtam valaki segíteni?🥺🥺 Egyébként nem cigizem,nem iszom tiszta vagyok,nem rendetlen,vagy büdös.
2022. okt. 3. 16:14
1 2
 11/20 anonim válasza:
Azért az már a legalja, hogy itt néhány kanos pasi képes kihasználni a helyzetét a kérdezőnek. Komolyan egy agyon terrorizált 19 évest is képesek lennétek megkörnyékezni, csak mert épp szorult helyzetben van? Undorító. Mondom ezt pasiként.
2022. okt. 3. 22:22
 12/20 anonim válasza:
Kérdező létezik ilyen helyzetbe levőknek segítség. Múltkor hallgattam egy riportot és pont ez volt a téma. Valami segítőház vagy nem is tudom mi a szervezet neve, nyugodtan keress rájuk és segítenek. Hajrá!
2022. okt. 3. 22:39
 13/20 anonim válasza:
Mert ha valós lenne a kérdés-gond, nem gondolnátok, hogy legalább kérdésre megadná a települést, merre keres albit? De nem, semmi ilyenre nem reagál. Kamu. Szülők számlájára megy a fizu, és úgy akar albiba menni? A legbutább is tudja, hogy úgy nem menne, az az első, hogy azt intézze ne oda menjen...
2022. okt. 4. 05:06
 14/20 anonim válasza:
Irany kulfold buborek, es akkor nem lesz problemad soha tobbe. Igy h nem kot haza semmi, se csalad/munka/baratok stb. Es akkor meg talan meguszod a hosszutavu leepulest.
2022. okt. 4. 08:02
 15/20 A kérdező kommentje:
Jászárokszállás
2022. okt. 5. 15:35
 16/20 anonim válasza:

Mindenképpen bemennék egy közeli OTP-be. Nyitnék egy junior számlát 24éves korig csak az utalásért és a pénzfelvételért fizetsz. (De az se sok) Oda kérném a fizetésem. Keresnék olyan munkahelyet, ahol van szállás.

De van egy b opció. Jövő szeptembertől visszaíratkoznék a suliba nappalin, keresnék egy olyan koleszt ahol hétvégén is lehet lakni. Suli mellett pedig eljátnék diákmunkába jobban fizet mint a jelenlegi munkahelyed. Amiről pedig papírod lesz azt pedig később tudod kamatoztatni. 🙂

2022. okt. 8. 06:46
 17/20 anonim válasza:
Menj futárnak Pesten azok jol keresnek
2022. okt. 8. 08:50
 18/20 anonim válasza:

így hogy egész közel laksz pesthez, elég sok lehetőséged van

nyitsz egy számlát magadnak, szolsz a meloban h arra küldjék a pénzt és honap elején mikor megjön a pénz eltünsz vele.

vagy keresel olyan munkát ahol szállást biztosítanak, itthon vagy külföldön

az utobbinál legalább kinti minimál bért kapnál ami 1300euronál kezdődik vagy több ha olyat találsz abbol meg vígan megélsz, ha közben találsz magadnak egy párt v barátokat akkor azzal segíthetitek egymást és meg könyebb lenne. És elkezdődhetne egy normális életed is, ugyan sokat kellene dolgoznod de a fenn maradó időben már élhetnél is picit. Külföldi melok evégett is jobbak hiszen nem 10-14órásak hanem 8-9 +túlóra ha akarod. Kitartást buborék ne add fel, még bőven lehet szép életed ha elhagyod azt a mostani moslék helyet.

2022. okt. 8. 12:53
 19/20 anonim válasza:

Az utolsó 2 alkalom amikor segítettem 19év körüli lányoknak munkát keresni (külföldön) és pénzel kisegíteni addig is nem h rengeteg pénzem bánta amit sose kapok már vissza, de a mentális egészségem is ráment. Szomorú ami veled történt de önerőböl is képes lehetsz változtatni v jobbá tenni a sajátodat.

Ehhez viszont lépned kell míg nem késő és rengeteget dolgoznod míg eléred azt a minimumot amin már eltudsz indulni a szebb életfelé. Sok sikert kívánok hozzá és h jöjjön össze hiszen megérdemled a szép életet te is. És remélhetőleg az utad közben nem kurvulsz el mint sokan mások.... Mert sajnos ilyet is láttam ebben a korcsoportban, pont a multhonapban szintén külföldre tartva...

2022. okt. 8. 12:59
 20/20 anonim válasza:
Mivan azóta?
2022. okt. 9. 06:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!