Valaki albérlet?
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok,2 hónapja dolgozom egy gyárban. Sajnos a fizetésem,elég karcsú, 1200ft/ óra. A szüleim kiskorom óta bántanak, és én már nem szeretnék velük élni, ők sem velem. Folyton el akarnak küldeni itthonról,olyanokat mondanak,hogy munkahelyről,már ne haza menjek,hanem ahová akarok stb. Saját bankszámlám sincs,anya számlájára utalják a pénzem,de még 1 havi fizetésemet kaptam meg,és az sem egész hónap volt,mert 9.kén kezdtem. Viszont otthon már nem tudok lenni, megvernek engem mindig,fenyegetnek, nem mondják hogy ne egyek de hántorgatják hogy az ő pénzük,stb. párom sincs, barátaim sem, a nagyszülőkhöz se tudnék költözni,nem tudok senkitől segítséget kérni! Csúnyán átkoznak engem anyuék ☹️ nem tudna rajtam valaki segíteni?🥺🥺 Egyébként nem cigizem,nem iszom tiszta vagyok,nem rendetlen,vagy büdös.2022. okt. 3. 16:14
1/20 anonim válasza:
Hol laksz? Budapest?
2022. okt. 3. 16:24
2/20 anonim válasza:
Hát akkor talán szépen menj be a bankba és nyiss saját számlát.
19 éves vagy, megteheted.
Aztán ha összeraktad a pénzt, nézz lakások után.
2022. okt. 3. 16:24
3/20 anonim válasza:
nem hiszem, hogy ez jó hely erre... facebook lakótárs kereső esetleg.
szegszhirdetés amúgy ez? mindig csak sezggz
2022. okt. 3. 16:41
4/20 anonim válasza:
Lakóhelyed megadása fontos lenne, mert csak úgy lehet segíteni!
Ha nem budapesti vagy - esetleg pest megyei - akkor nem tudok lépéseket tenni az érdekedben... sajnálom!
2022. okt. 3. 16:44
5/20 anonim válasza:
Keress olyan munkahelyet ahol szállást is adnak
2022. okt. 3. 16:53
6/20 anonim válasza:
"Kiadom a lakásom, természetben fizethetsz" típusú válaszok érkezése
3.....2.....1....
2022. okt. 3. 17:51
7/20 anonim válasza:
Melyik település?
Pl Budapesten havanna lakótelepen láttam havi 40 rugóért kiadó szobát.
Eleve, szobában gondolkodj, ne lakásban.
2022. okt. 3. 18:37
8/20 anonim válasza:
Ne férfiaktól fogadj el segítséget! Gondolom érted!
2022. okt. 3. 18:52
9/20 anonim válasza:
Tényleg számít hogy melyik város? Hogy esetleg segítségre lelj! Szerintem sok lány is van aki szívessen megosztaná az albérletet, hogy jobban elosztódjanak a költségek!
2022. okt. 3. 19:12
10/20 anonim válasza:
Hát hiába van albérletem, ha az ország másik felén akar lakni..:D
2022. okt. 3. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!