Kiadjam nekik a lakásom, ha a szomszédoknak nem fog tetszeni?
Szerintem itt nem a szomszédok miatt kell aggódni, hogy brühühüü nem tetszik nekik, hogy melegek laknak mellettük:(( Inkább a két lány biztonsága és nyugalma kérdéses, hogy nem fogják-e esetleg őket zaklatni, háborgatni, stb. Van különbség aközött, hogy valaki ugyan nem szimpatikus, de el tudtok élni egymás mellett békésen, és aközött, hogy konkrétan zaklatjátok egymást. Fel kellene mérni, hogy ezeknél a szomszédoknál mi a helyzet. Hogy csak "nem fognak örülni" vagy teszemazt, tojással fogják megdobálni az ablakukat, vagy hangosan beszólogatnak nekik, amikor találkoznak a folyosón. Ezt te tudhatod.
Én megmondanám a párnak őszintén, hogy vannak homofób szomszédok, akik okozhatnak később problémákat nekik, és hagynám, hogy ez alapján ők eldöntésk, oda akarnak-e költözni.
Én megemlíteném nekik mit mondtak a szomszédok, és rájuk bíznám, hogy ilyen közegbe is akarnak-e költözni.
Amúgy kapják be a szomszédok.
Mert Te a szomszédokhoz odamentél, és elmondtad, hogy egy leszbikus párnak adod ki?
Neked mégis mi bajod van?
Amúgy semmi közük hozzá. Ha tényleg zavarja őket, majd hozzászoknak. Ez már nem a '90-es évek.
A szomszednak soha nem szabad mondani ,h ki van adva.
Semmi kozuk hozza.
Mindig alakason belul kell beszdlni olyat,ami lakaskiadasra utal!!!
7es, kvajó XD
De egyáltalán hogy tudta meg a szomszéd? Amikor mi adtuk ki a lakásunkat, még anyámék is cska utólag tudták meg kik költöztek oda, pedig ők fizették a lakás egyharmadát:D Fizetni fognak rendesen és nem verik szét a kecót, ez a lényeg. Pedig mi vietnámiaknak adtuk ki akik aztán kva büdöset cisnálnak a főztjükkel:D
A lányoknak mondd el mi a szitu és dntsenek ők. A szomszéd meg problémázzon akkor, ha az ő ágyában nylaják egymást. Amíg ilyesmiről nincs szó, kusosljon.
De tényleg, hogyan tudta meg a szomszéd egyáltalán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!