Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Kiadjam nekik a lakásom, ha a...

Kiadjam nekik a lakásom, ha a szomszédoknak nem fog tetszeni?

Figyelt kérdés
Épp albérlőt keresek a lakásomba, mivel a páromhoz költöztem. És az egyik barátnőm mondta, hogy tudna rá érdeklődőket, csakhát ők egy leszbikus pár. Egyébként szimpatikusak, már voltak megnézni a lakást, tetszett is nekik. De a szomszédok közül már 2-en is szóltak, hogy ne adjam már ki nekik.

2022. szept. 21. 14:20
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
92%
Attól tartanék, hogy a szomszédok kiutálják őket.
2022. szept. 21. 14:27
 2/26 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem itt nem a szomszédok miatt kell aggódni, hogy brühühüü nem tetszik nekik, hogy melegek laknak mellettük:(( Inkább a két lány biztonsága és nyugalma kérdéses, hogy nem fogják-e esetleg őket zaklatni, háborgatni, stb. Van különbség aközött, hogy valaki ugyan nem szimpatikus, de el tudtok élni egymás mellett békésen, és aközött, hogy konkrétan zaklatjátok egymást. Fel kellene mérni, hogy ezeknél a szomszédoknál mi a helyzet. Hogy csak "nem fognak örülni" vagy teszemazt, tojással fogják megdobálni az ablakukat, vagy hangosan beszólogatnak nekik, amikor találkoznak a folyosón. Ezt te tudhatod.

Én megmondanám a párnak őszintén, hogy vannak homofób szomszédok, akik okozhatnak később problémákat nekik, és hagynám, hogy ez alapján ők eldöntésk, oda akarnak-e költözni.

2022. szept. 21. 14:29
 3/26 anonim ***** válasza:
93%

Én megemlíteném nekik mit mondtak a szomszédok, és rájuk bíznám, hogy ilyen közegbe is akarnak-e költözni.

Amúgy kapják be a szomszédok.

2022. szept. 21. 14:32
 4/26 anonim ***** válasza:
96%

Mert Te a szomszédokhoz odamentél, és elmondtad, hogy egy leszbikus párnak adod ki?

Neked mégis mi bajod van?

Amúgy semmi közük hozzá. Ha tényleg zavarja őket, majd hozzászoknak. Ez már nem a '90-es évek.

2022. szept. 21. 14:33
 5/26 anonim ***** válasza:
90%
Igen, én is úgy tennék, mint a második. A szomszéd le van szarva, megmondanám hogy semmi köze hozzá. De a csajokkal nem akarnék kiszúrni, szólnék nekik, hogy a szomszédok kretének, kell-e így is az albi.
2022. szept. 21. 14:33
 6/26 anonim ***** válasza:
93%
Mondd meg a szomszédoknak, hogy két érdeklődő volt az albérletre: a leszbikus pár és egy hat tagú cigány család. Anyuka + gyerekek (apuka két hónap múlva költözne, akkor szabadul a börtönből). Meglátod, egyből elmúlik a homofóbiájuk ;)
2022. szept. 21. 14:35
 7/26 anonim ***** válasza:
93%

A szomszednak soha nem szabad mondani ,h ki van adva.

Semmi kozuk hozza.

Mindig alakason belul kell beszdlni olyat,ami lakaskiadasra utal!!!

2022. szept. 21. 14:37
 8/26 anonim ***** válasza:
73%
még jó hogy szomszédnak k*rvára semmi joga beleugatni mit teszek a tulajdonommal.
2022. szept. 21. 15:00
 9/26 anonim ***** válasza:
98%

7es, kvajó XD

De egyáltalán hogy tudta meg a szomszéd? Amikor mi adtuk ki a lakásunkat, még anyámék is cska utólag tudták meg kik költöztek oda, pedig ők fizették a lakás egyharmadát:D Fizetni fognak rendesen és nem verik szét a kecót, ez a lényeg. Pedig mi vietnámiaknak adtuk ki akik aztán kva büdöset cisnálnak a főztjükkel:D

A lányoknak mondd el mi a szitu és dntsenek ők. A szomszéd meg problémázzon akkor, ha az ő ágyában nylaják egymást. Amíg ilyesmiről nincs szó, kusosljon.

De tényleg, hogyan tudta meg a szomszéd egyáltalán?

2022. szept. 21. 15:26
 10/26 A kérdező kommentje:
Látták őket amikor megmutattam nekik a lakást és kérdezték, hogy kik ők egymásnak. Én pedig nem hazudtam, de ők sem titkolják.
2022. szept. 21. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!