Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Külföldi alsó szomszédok...

Külföldi alsó szomszédok hangosak?

Figyelt kérdés
Egy éve laknak alattunk társasházban, minden nap este 9-től reggel 5-ig ordítoznak, bútorokat tologatnak, vagy nem tudom elképzelni mi történik, mintha átrendeznék az egész lakást, nagyon felhallatszódik minden. Előttük egy magyar pár lakott ott, nekik csak a veszekedésüket hallotuk, de azt sem vészesen, ezek meg bármit csinálnak, mintha koncerten lennék. Nem hallgatnak hangosan zenét, a tv-t sem szoktam hallani, állandóan csak a hangjukat. Nagyon frusztráló, alig alszom el, már fel is riadok, nem tudom kialudni magam tőlük. Én is albérletben vagyok, a tulajnak már szóltam, hogy beszéljen velük, utána egy darabig csend volt, aztán jött a nyár és gondolom haza mentek, most így szeptemberben újra itt vannak (gondolom egyetemisták) és megint parádé van. Egy főnek van kiadva a lakás, de az ajtó előtt mindig legalább 6! pár cipő van, és minimum 4 hangot tudok megkülönböztetni. Nem csak átjárnak, a többi srác is ott lakik, amit nem lehetne ugye. Írtam nekik egy levelet, az ajtó előtt hagytam, de nem változott semmi. Arra gondoltam, a cipők egyik felét elviszem, hátha akkor magukhoz térnek, de ha van jobb tanácsotok, szívesen fogadom. Vagy ha valaki volt már hasonló helyzetben, és sikerült megoldani a problémát, segítsetek!! :D
2022. szept. 11. 09:02
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ha levélben jelezted nekik, hogy problémád van velük, sejteni fogják kit kell keresni az eltűnt cipők ügyében, így ezt a "fricskát" nem javasolnám.

Amennyiben a szép szó nem segít, lehet vadabb megoldásokat kieszelni; az a kérdés, hogy nagyobb-e a baráti köröd, mint az övék. Én tartanék pár ellen-házibulit, előtte beszélnék a többi szomszéddal azért. Ha alattad laknak, a padló felé fordított hangfalakkal, amikor már biztosan aludnának. A lényeg, hogy legyetek túlerőben, ha feljönnek reklamálni. Akkor lehet nekik udvariasan jelezni, hogy ha ők visszavesznek a cirkuszból, akkor ti is.

A módszer kockázata, hogy rátok hívhatják a rendőrséget csendháborításért.

De van, hogy egyszerűbb költözni.

2022. szept. 11. 09:21
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Hívd ki a rendőrséget.Ha bérlők, beszélj a tulajdonossal.
2022. szept. 11. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!