Milyen határhoz közeli települések vannak, ahonnan könnyen ki lehet jutni tömegközlekedéssel egy szomszédos országba?
Figyelt kérdés
Nem tudom mennyire fogalmaztam érthetően, de hasonlóra gondolok, mint Győr-Bécs. Vonattal teljesen egyszerűen lehet akár 1 napos kirándulást csinálni Győrből Bécsbe. Milyen hasonló opciók vannak?2022. júl. 3. 11:07
1/9 anonim válasza:
Egyértelmű. Szob. Szobon felszállsz a gyorsvonatra, és leszálsz Párkányban. Vagy Pozsonyban.
2/9 anonim válasza:
Az miért nem jó, ha megnézed a térképet?
De tessék, néhány:
Szeged-Szabadka
Miskolc-Kassa
Budapest-Pozsony
3/9 anonim válasza:
Utolsó Budapestről bárhová eljutsz. De nem határváros. Szob igen.
4/9 anonim válasza:
#3 A kérdező példáját olvastad? Szerintem Győr sem a magyar-osztrák határon fekszik. Attól még a közlekedés lehet egyszerű, és ez volt a kérdés.
6/9 anonim válasza:
Komárom.Gyalog átsétálsz a hídon és máris Komárnoban vagy.
9/9 anonim válasza:
Sopron - Bécsújhely, Sopron - Bécs, óránként van vonat mindkét irányban, osztrák belföldi díjszabás szerint (mivel Sopron a rajta áthaladó korridorvasút miatt osztrák vasútállomás is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!