Kiadjam nekik a lakásom, ha a szomszédoknak nem fog tetszeni?
Mondjuk igen, lehetett volna mondani rá a kérdező helyében, hogy nem kérdeztem, kik ők egymásnak, mert semmi közöm hozzá. Pont.
Ha már így alakult, én elmondanám a lányoknak a szomszédok reakcióját, döntsék el ők, akarnak-e harcolni velük.
Minket egy csomó ideig leszbikus párnak néztek lakótársammal (két hetero nő vagyunk amúgy, akik együtt bérlünk egy lakást, mert így olcsóbb, és nem is ismertük egymást, amíg össze nem költöztünk).
A lakótársamnak, meg nekem is van egy olyan habitusunk, hogy az ilyen piszkálódás csírájában el lett fojtva. Az egyik 110 kilós pali szomszédunknak ő mondta meg, hogy felnyomja a szakácskést a picsájába, ha még egyszer egyáltalán ránk néz, a másikat én fenyegettem meg, hogy vagy elhúz magától, és többet ránk se bagózik, vagy kib...om a hetedikről.
A többi normális szomszéddal amúgy jó a kapcsolat, sütit viszünk egymásnak, meg minden :) Szóval ha a barátaid ilyenek, akkor hajrá. De mindenképp mondd el nekik, mire számítsanak, milyen köröket kell majd lefutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!