Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Kiadjam nekik a lakásom, ha a...

Kiadjam nekik a lakásom, ha a szomszédoknak nem fog tetszeni?

Figyelt kérdés
Épp albérlőt keresek a lakásomba, mivel a páromhoz költöztem. És az egyik barátnőm mondta, hogy tudna rá érdeklődőket, csakhát ők egy leszbikus pár. Egyébként szimpatikusak, már voltak megnézni a lakást, tetszett is nekik. De a szomszédok közül már 2-en is szóltak, hogy ne adjam már ki nekik.

2022. szept. 21. 14:20
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
A szomszédok ennyire ráérnek? Én kiadnám nekik, ha amúgy megbízhatók, aztán rájuk bíznám, hogyan rendezik le a szomszédságot.
2022. szept. 21. 15:35
 12/26 anonim ***** válasza:
64%
Ha bármilyen konfliktusuk lenne a szomszédokkal, abban a pillanatban beköltöztetnék a helyükre egy balhés cigány családot jó olcsón. Pár hét és a taknyukon csúszva sírják vissza a korábbi bérlőket.
2022. szept. 21. 15:39
 13/26 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem kamu. Mennyire életszerű, hogy a kérdező körbejárja a szomszédokat és kikürtöli az infót? Vagy a két lány egymásnak esett a szomszédok ablaka alatt? Csak arra megy ki, hogy provokáljon, és szidjuk a homofob szomszédokat.
2022. szept. 21. 16:07
 14/26 anonim ***** válasza:
36%
Na megint egy fantáziakirály... Ki mondta hogy körbejárta a szomszédokat és szétkürtölte? Kotnyeles szomszéd kérdezett, ő nem hazudott.
2022. szept. 21. 17:03
 15/26 anonim ***** válasza:
81%
Semmi közük hozzá, hogy mit csinálsz a lakásoddal. Ha egy frissen szabadult baltás gyilkosnak akarnád kiadni, akkor se lehetne egy árva szavuk se. A lányoknak felvázolod, hogy mi a helyzet, és eldöntik, benne vannak-e így. Ha szekálnák őket, akkor még mindig mehetsz a közös képviselőhöz verni a nyálad, hogy a Mancika néni meg a Pista bácsi zaklatja a bérlőidet, és anyagilag megkárosítanak vele, ha emiatt úgy döntenének, máshová költöznek.
2022. szept. 21. 18:12
 16/26 anonim ***** válasza:
57%
16: Normális vagy, ember? A kérdező azt mondta, hogy a lányok se titkolják, ő meg nem gondolta, hogy ekkora ügy ez, amikor rákérdezett nála a szomszéd. Így is, úgy is kiderült volna.
2022. szept. 21. 18:48
 17/26 anonim ***** válasza:
75%
Es miért ne add ki nekik azt nem mondták? Mi a fenét tudnak ellene tenni? Ha zaklatnák a bérlőidet rendőrt kell hívni. Ez a sztori elég életszerűtlen.
2022. szept. 21. 20:08
 18/26 anonim ***** válasza:
74%
Ebben az országban? Nem az. Rohadt sok másik dolgába belepofázó ember van. És éppen elég idióta homofób, aki még azt is benyalja hogy majd az oviban dumálgatják rá a melegek a gyerekeket a nemváltásra..
2022. szept. 21. 20:22
 19/26 anonim ***** válasza:
97%

Mondjuk igen, lehetett volna mondani rá a kérdező helyében, hogy nem kérdeztem, kik ők egymásnak, mert semmi közöm hozzá. Pont.

Ha már így alakult, én elmondanám a lányoknak a szomszédok reakcióját, döntsék el ők, akarnak-e harcolni velük.

2022. szept. 21. 21:37
 20/26 anonim ***** válasza:
32%

Minket egy csomó ideig leszbikus párnak néztek lakótársammal (két hetero nő vagyunk amúgy, akik együtt bérlünk egy lakást, mert így olcsóbb, és nem is ismertük egymást, amíg össze nem költöztünk).

A lakótársamnak, meg nekem is van egy olyan habitusunk, hogy az ilyen piszkálódás csírájában el lett fojtva. Az egyik 110 kilós pali szomszédunknak ő mondta meg, hogy felnyomja a szakácskést a picsájába, ha még egyszer egyáltalán ránk néz, a másikat én fenyegettem meg, hogy vagy elhúz magától, és többet ránk se bagózik, vagy kib...om a hetedikről.

A többi normális szomszéddal amúgy jó a kapcsolat, sütit viszünk egymásnak, meg minden :) Szóval ha a barátaid ilyenek, akkor hajrá. De mindenképp mondd el nekik, mire számítsanak, milyen köröket kell majd lefutni.

2022. szept. 21. 23:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!