Ki magányos, depressziós? Írjon!
Depresszió ellen próbáljatok meg nem magatokba fordulni, valami olyat kell csinálni, ami kizökkent titeket a belső konfortálós zónából....
Valami olyat, amitől jobb kedved lesz....
Mindig próbálj változtatni a környezetedből...
Lehet, hogy hülyeség amit írok, és a legtöbb ember ellenzi, de azt csinálom amit szeretek és ,akkor jobb lesz a kedvem.
Én kb. belehalok a csokoládéfogyasztásba (napi 1-2 tábla vagy 10-20 Kinder lemegy), de egyszerűen semmi más nem boldogít (alkohol, cigi, drog nincs rám hatással), nem okoz örömet (esetleg még a zolpidem-tartarát). Van pénzem, de nem tudom mire költeni, a legtöbb dolog értelmetlen vagy felesleges. Minden nap egyforma, céltalan, hasztalan és értelme sincs.
Próbálok leállni vele, de pár nap után érzem, hogy csak az esti lefekvést várom, már a reggeli keserves ébredésnél. Valahol várom a halál édes ölelését, remélem egyszer este elalszom és nem kelek már fel másnap. Nem lenne jelentős változás.
Viccelsz?
Ha én nekem most sok pénzem lenne tuti kirándulásokba fektetném...
Török ország, vagy valami szép helyre mennék.....
AZ biztos beutaznám az egész világot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!