Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Ki magányos, depressziós? Írjon!

Ki magányos, depressziós? Írjon!

Figyelt kérdés
2022. aug. 19. 21:13
1 2 3 4 5
 41/45 anonim válasza:
En is
2023. aug. 6. 22:49
 42/45 A kérdező kommentje:

Depresszió ellen próbáljatok meg nem magatokba fordulni, valami olyat kell csinálni, ami kizökkent titeket a belső konfortálós zónából....

Valami olyat, amitől jobb kedved lesz....

Mindig próbálj változtatni a környezetedből...

Lehet, hogy hülyeség amit írok, és a legtöbb ember ellenzi, de azt csinálom amit szeretek és ,akkor jobb lesz a kedvem.

2023. aug. 9. 19:22
 43/45 anonim válasza:

Én kb. belehalok a csokoládéfogyasztásba (napi 1-2 tábla vagy 10-20 Kinder lemegy), de egyszerűen semmi más nem boldogít (alkohol, cigi, drog nincs rám hatással), nem okoz örömet (esetleg még a zolpidem-tartarát). Van pénzem, de nem tudom mire költeni, a legtöbb dolog értelmetlen vagy felesleges. Minden nap egyforma, céltalan, hasztalan és értelme sincs.

Próbálok leállni vele, de pár nap után érzem, hogy csak az esti lefekvést várom, már a reggeli keserves ébredésnél. Valahol várom a halál édes ölelését, remélem egyszer este elalszom és nem kelek már fel másnap. Nem lenne jelentős változás.

2023. aug. 9. 19:29
 44/45 A kérdező kommentje:

Viccelsz?

Ha én nekem most sok pénzem lenne tuti kirándulásokba fektetném...

Török ország, vagy valami szép helyre mennék.....

AZ biztos beutaznám az egész világot :)

2023. aug. 10. 01:59
 45/45 A kérdező kommentje:
Hallod én is összejönnék azzal a lánnyal aki szerelmes volt belém.... Jó dolog szerelmesnek lenni...
2023. aug. 10. 13:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!