Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Ki magányos, depressziós? Írjon!

Ki magányos, depressziós? Írjon!

Figyelt kérdés
2022. aug. 19. 21:13
1 2 3 4 5
 21/45 anonim válasza:
Mondjuk tenni is lehet ellene, ha máshogy nem, akkor megfelelő szakember segítségével, de pont arról vagyunk híresek mi magyarok, hogy odafigyelünk a mentálhigiéniára.
2022. aug. 19. 22:28
 22/45 anonim válasza:

21.

Nincs megfelelő szakember. Az állami orvos addig jut, hogy felír egy rakat gyógyszert. A pénzes nem megfizethető egy normál fizetésből, továbbá a legtöbb esetben be is van táblázva az a kb. 4 orvos akik a környékre jutnak (+50 ezer fő)

2022. aug. 19. 22:31
 23/45 anonim válasza:

21

Igen, lehet tenni ellene... Mondjuk kezdhetnénk ott, hogy a társadalom nem HP-nek könyveli el a depressziós vagy más pszichés problémával küzdő embereket. Ilyen szempontból nagyon rosszul állunk. Pánikbetegek gyakran kapják meg, hogy nincs is semmi bajuk, csak biztos nem akarnak dolgozni. Pláne ha munkahelyen jön rád a roham. Meg persze gyenge is vagy, sz*r vagy, selejt vagy, őrült vagy, minden vagy csak épp beteg nem a szemükben.

2022. aug. 19. 22:40
 24/45 anonim válasza:

14-es válaszoló: van nálad felső korhatár a levelezést/ismerkedést illetően? (Kizárólag barátságra gondoltam és nem párkapcsolatra!)

Semmiképpen nem venném el a lehetőséget, hogy hozzád hasonló 30-as életkorú hölgyekkel ismerkedj!

Az ország melyik régiójáról írsz? Én budapesti vagyok.

Sajnos abban a helyzetben vagyok, hogy valamilyen oknál fogva redukálódik az ismeretségeim száma. (Vidékre, külföldre költözések, illetve tartós betegségek, halálesetek miatt.)

középkorú hölgy

2022. aug. 19. 22:56
 25/45 anonim válasza:
Nem vagyok magányos, inkább kicsit depis. F
2022. aug. 20. 10:05
 26/45 A kérdező kommentje:

Jó sokan magányosak mindenkinek barátnő hiánya van, vagy nem úgy alakult az élete, ahogyan szerette volna?

Ha magányos vagy csak csináld azt amit szeretsz, add meg a szervezetednek a megfelelő szeretetet!

2022. aug. 20. 12:37
 27/45 anonim válasza:

Törődj magaddal - Garnier...

2022. aug. 20. 12:54
 28/45 anonim válasza:

Én is magányos vagyok.

De én olyan személyt szeretnék akivel személyesen tudok beszélni nem az interneten. Igaz az is segít de élőben jobb.

Remélem mindenki talál magának egy embert aki megérti őt.

30/N

2022. aug. 20. 14:53
 29/45 anonim válasza:

28: Egyik következhet a másikból, ha nem túl nagy a távolság. :)

28/F

2022. aug. 20. 14:56
 30/45 anonim válasza:
#23: Voltam depresszios eveken at, sosem ereztem kesztetest ra, hogy hangoztassam. Felolem megsertodhetsz azon amit irtam, de ha valaki tudja jol magarol, hogy gondja van, akkor nem normalis, hogy csak ul rajta es var a csodara 🤷‍♂️
2022. aug. 20. 15:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!