Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Erre van logikus magyarázat?

Erre van logikus magyarázat?

Figyelt kérdés
Kipróbáltam a badoo alkalmazást női kamuprofillal hogy megnézzem a nőknek milyen a helyzetük badoon. Tényleg igaz az hogy a regisztrációt követő 1 óra után ha jó nő vagy akkor 100+ like és 20 üzenet érkezik. Húztam jobbra és balra is a férfi profilokat ott engedett nőként 40-50 jobbrahúzást is, ma meg a férfi profilomnál csak 5-10 jobbrahúzást. Ez hogyan lehetséges? Megjegyzem hogy nőként nem fizettem elő semmilyen prémiumra és még azt is megtudtam nézni kik likeoltak be, a férfi profilomnál ami a valós annál meg csak prémiummal sikerült volna ez! Én ezeket az oldalakat nem hiába hívom f.skereső oldalnak!!

2022. júl. 10. 08:30
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Többi meg adná magát
2022. júl. 12. 08:03
 22/26 anonim válasza:

21: Ez jó indítás lehet, mert nem túl "direkt", viszont reagálásra késztet és ahhoz, hogy válaszolni tudjak, meg kell állnom, elővenni a saját telefonomat, stb, ezzel pedig időt nyersz egy újabb kérdés kigondolására.

19 vagyok

2022. júl. 12. 21:34
 23/26 anonim válasza:
#22 Láttam már ilyet, 2 csajhoz ment oda srác. Úgy néztek rá mint egy gyilkosra.
2022. júl. 12. 21:45
 24/26 anonim válasza:

23: Jaaa, ha a barátnőmmel vagyok, amikor odajössz, akkor nem is jutsz szóhoz, így nem tudsz megszólítani. 😂 Oké... Csak vicceltem. De nálam jobban bejön, ha akkor próbálkozol, amikor egyedül vagyok.

22

2022. júl. 12. 21:57
 25/26 anonim válasza:

Nálad lehet, de én azt látom, hogy a lányok megszeppenek ilyen esetben, így nem jó ötlet arra kérni, hogy vegyen elő valamilyen értékét. :D

Tudod ez az indián mondás "Heló mennyi az idő? De a telefonodon." :D

2022. júl. 12. 22:18
 26/26 A kérdező kommentje:

22-es! Ha a kezedben van a telefon és úgy kérdezem meg tőled hogy mennyi az idő akkor gyors választ adnál viszont az újabb kérdésen kevés időm lenne gondolkozni.

23-as! Az a fránya média! Aki megkérdezi hogy mennyi az idő egyből azért teszi hogy lássa az illető telefonját hogy megérné-e ellopni vagy nem. Flash Commandó egyik rövid videója erről szól csak a bukkanó ott lesz hogy nyomógombos telefonja van az illetőnek. :D

2022. júl. 13. 06:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!