Erre van logikus magyarázat?
21: Ez jó indítás lehet, mert nem túl "direkt", viszont reagálásra késztet és ahhoz, hogy válaszolni tudjak, meg kell állnom, elővenni a saját telefonomat, stb, ezzel pedig időt nyersz egy újabb kérdés kigondolására.
19 vagyok
23: Jaaa, ha a barátnőmmel vagyok, amikor odajössz, akkor nem is jutsz szóhoz, így nem tudsz megszólítani. 😂 Oké... Csak vicceltem. De nálam jobban bejön, ha akkor próbálkozol, amikor egyedül vagyok.
22
Nálad lehet, de én azt látom, hogy a lányok megszeppenek ilyen esetben, így nem jó ötlet arra kérni, hogy vegyen elő valamilyen értékét. :D
Tudod ez az indián mondás "Heló mennyi az idő? De a telefonodon." :D
22-es! Ha a kezedben van a telefon és úgy kérdezem meg tőled hogy mennyi az idő akkor gyors választ adnál viszont az újabb kérdésen kevés időm lenne gondolkozni.
23-as! Az a fránya média! Aki megkérdezi hogy mennyi az idő egyből azért teszi hogy lássa az illető telefonját hogy megérné-e ellopni vagy nem. Flash Commandó egyik rövid videója erről szól csak a bukkanó ott lesz hogy nyomógombos telefonja van az illetőnek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!