Erre van logikus magyarázat?
Figyelt kérdés
Kipróbáltam a badoo alkalmazást női kamuprofillal hogy megnézzem a nőknek milyen a helyzetük badoon. Tényleg igaz az hogy a regisztrációt követő 1 óra után ha jó nő vagy akkor 100+ like és 20 üzenet érkezik. Húztam jobbra és balra is a férfi profilokat ott engedett nőként 40-50 jobbrahúzást is, ma meg a férfi profilomnál csak 5-10 jobbrahúzást. Ez hogyan lehetséges? Megjegyzem hogy nőként nem fizettem elő semmilyen prémiumra és még azt is megtudtam nézni kik likeoltak be, a férfi profilomnál ami a valós annál meg csak prémiummal sikerült volna ez! Én ezeket az oldalakat nem hiába hívom f.skereső oldalnak!!2022. júl. 10. 08:30
11/26 anonim válasza:
Azért, mert egyre kevesebben ismerkednek online, így több mindent kell fizetőssé tenni...
2022. júl. 10. 16:06
12/26 anonim válasza:
Én meg nőként egy másik társkeresőn úgy jártam, hogy az oldaltól kaptam fél éves prémium előfizetést. Ez nagyon jó volt mindaddig, amíg nem akartam törölni magam az oldalról. Akkor ugyanis kiírta, hogy a prémium időszak alatt nem törölhetem a profilomat. Majd amikor lejárt az ajándék prémium időszak, azonnal kaptam újabb fél évet.
41N
2022. júl. 10. 16:54
13/26 anonim válasza:
#12 Ismerek ilyen oldalt, szinte minden nő prémium tag. Valahogy be kell csábítani a magányos hapikat. Közben a profilok 90%-a inaktív.
2022. júl. 10. 17:21
14/26 A kérdező kommentje:
11-es! Van benne igazság. Amilyen csapnivaló oldalak ezek nem csodálom. :D
2022. júl. 10. 18:06
15/26 A kérdező kommentje:
13-as! A profilok nagy része inaktív meg ugye kamu hogy a kétségbeesett hapsik mindenféleképpen fizessenek. Nem elég a badoo prémiumot kifizetni a korlátlan likeolás érdekében, de ha rá akarsz írni a lányokra akkor még külön crediteket is venni kell ami szintén pénz pazarlás. Ez az oltári nagy k.csögség. Nem elég hogy a prémiumot fizetni kell de ismerkedni akarsz még creditek is kellenek. Mekkora egy képmutató oldal ez a badoo. Ezt én is furcsáltam van prémium de mégse tudok ráírni idegen lányokra mert 200 credit kell, ott b.szódjanak meg az üzemeltetők ahol vannak!! Megtudom érteni az inaktív profilokat legyen az női vagy férfi!! Szerintem mindeni akinek esze van és élőben nem fél odamenni egy lányhoz azok ezt fogják válastnai. Oda nem kell prémium 5000 vagy 2000 Ft-ért és 2000 Ft 200 creditért (csak példákat mondtam) hanem ügyes megszólítás és kommunikációs készség.
2022. júl. 11. 06:26
16/26 anonim válasza:
15: Az elmúlt 4 évben 2 férfi szólított meg spontán, míg a társkeresőkön elég sok üzenetet kapok. Szóval igen, igazad van. Jó lenne, ha a két nem tudna és merne egymással kommunikálni személyesen is és nem az appok üzemeltetőit tömnénk pénzzel.
2022. júl. 11. 15:51
17/26 anonim válasza:
16 Jó is lenne. De nézd meg, itt felteszek egy kérdést, hogy hol, milyen szituációban lehet a nőket megszólítani, akkor a nők felháborodva írják, hogy itt se, ott se, seholse szóljon hozzám idegen, mert épp másra koncentrálok, sietek, bambulok, stb.
2022. júl. 11. 15:54
18/26 A kérdező kommentje:
16-os! Legnagyobb baj nem a fizetési szolgáltatásokkal van bár nagyon idegesítőek hanem azzal hogy egy magamfajta pasinak mivel átlagos külsőm van és ezáltal a tömegből nem tűnök ki esélyt nem adnak a lányok. Hiába írok nekik meg köszönök társkeresőn ha válaszra sem méltatnak és 1 hibám van hogy átlagos külsőm van és majdnem az alatt. Ez az elszomorító hogy a Christiano Ronaldo féle pasiknak van csak esélyük társkeresőn ismerkedni ők a felső 20% ahogyan Nicholas Victor mondaná.
2022. júl. 11. 15:56
19/26 anonim válasza:
16-os vagyok.
Engem úgy szólított meg a pasi, hogy a buszmegállót kereste. Ő sem a Brad Pitt kategóriát erősíti, de nagyon szimpatikus volt. Sajnos mivel sietnie kellett, nem tudtunk elérhetőséget cserélni. Ezt csak azért írom, mert nagyon fontos, hogy hogyan szólítasz meg egy nőt. Sőt... lehet, hogy egy átlagos pasi jó dumával többre jut, mint egy igazi "jópasi", sablon dumával. Legalábbis nálam mindenképp.
2022. júl. 11. 21:50
20/26 A kérdező kommentje:
Ezt örömmel hallom 19-es! Én lehet úgy szólítanálak meg hogy: Szia! Bocsi ne haragudj, megtudnád mondani hogy mennyi az idő mert lemerült a telefonom sajnos. :D
2022. júl. 12. 08:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!