Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miert csinalja ezt a pasi?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert csinalja ezt a pasi? Adjatok logikus magyarazatot

Figyelt kérdés

Van egy pasi akivel szoktunk beszelgetni facen...o is ir nekem..en is neki... Szemelyesen is megvan a vonzalom...

De van egy fura szitu amit nem ertek.

Hetente 1x eltunik az adatlapja facebookrol es messengerrol is.

Hiaba irom keresobe facen nem adja ki.

Aztan par nap mulva visszater

Gondoltam ra h engem tiltott le.ezert nem talalom. De mas adatlaprol sem tudok rakeresni mert ott sem jeleniti meg a kereso.

Nem ertem hova tunik. Es ennek mi ertelme.

(Nem ismerosom facen amugy)

2016. dec. 21. 14:20
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

Az sincs h zaklatom es surun irogatok neki...szoval nem hiszem h elolem menekulne :D

Baratnoje es parkapcsolata nincsen.

2016. dec. 21. 14:21
 2/13 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem ő egy szellem, aki a facebook miatt meghalt és most ott kísérti az embereket, csak nem mindig tud jelen lenni ._.

17f

2016. dec. 21. 14:24
 3/13 A kérdező kommentje:
Na Ocsem..erre nem gondoltam :D
2016. dec. 21. 14:25
 4/13 anonim ***** válasza:
.
2016. dec. 21. 14:37
 5/13 anonim ***** válasza:
valószínűleg a 3. Világháború egyik fontos szereplője lesz, biztosan ezért csinálja.
2016. dec. 21. 14:38
 6/13 A kérdező kommentje:

Jo nagyon vicceseket irtok.

De komolyan mi ez a funkcio a facen amit csinal? Vagy beallitja hogy csak az ismerosei talalhassanak Ra? Vagy nem ertem

2016. dec. 21. 14:40
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Aha mondjuk van olyan funkció tényleg, szóval igen valószínűleg az lesz az, ha nem szellem ahogy már mondtam..

Ha az akkor menekülj majd de tudd, hogy felesleges az ajtót mögötted bezárnod, mert áttud menni rajta :S

2016. dec. 21. 14:48
 8/13 anonim ***** válasza:
Függeszti magát. Ha letörlöd a faced, akkor nem jeleníti meg sehol így ahogy írtad, de ha 15 napon belül belépsz akkor nem törli le véglegesen a profilod.
2016. dec. 21. 14:57
 9/13 Csucsu007 ***** válasza:
Szerintem csak simán bug-os most a facebook. Mostanában nekem is csinál ilyeneket
2016. dec. 21. 15:11
 10/13 anonim válasza:
Lehet ,hogy van neki csaja csak eltitkolja és ha nála van függeszti magát,hogy ne tudj írni neki...ilyenek ezek as pasik :)
2016. dec. 21. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!