Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert csinalja ezt a pasi? Adjatok logikus magyarazatot
Van egy pasi akivel szoktunk beszelgetni facen...o is ir nekem..en is neki... Szemelyesen is megvan a vonzalom...
De van egy fura szitu amit nem ertek.
Hetente 1x eltunik az adatlapja facebookrol es messengerrol is.
Hiaba irom keresobe facen nem adja ki.
Aztan par nap mulva visszater
Gondoltam ra h engem tiltott le.ezert nem talalom. De mas adatlaprol sem tudok rakeresni mert ott sem jeleniti meg a kereso.
Nem ertem hova tunik. Es ennek mi ertelme.
(Nem ismerosom facen amugy)
Az sincs h zaklatom es surun irogatok neki...szoval nem hiszem h elolem menekulne :D
Baratnoje es parkapcsolata nincsen.
Szerintem ő egy szellem, aki a facebook miatt meghalt és most ott kísérti az embereket, csak nem mindig tud jelen lenni ._.
17f
Jo nagyon vicceseket irtok.
De komolyan mi ez a funkcio a facen amit csinal? Vagy beallitja hogy csak az ismerosei talalhassanak Ra? Vagy nem ertem
Aha mondjuk van olyan funkció tényleg, szóval igen valószínűleg az lesz az, ha nem szellem ahogy már mondtam..
Ha az akkor menekülj majd de tudd, hogy felesleges az ajtót mögötted bezárnod, mert áttud menni rajta :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!