Miért csinálhatja ezt?
Tinderen megismertem egy lányt és tök jól kijöttünk, ugyan arra a koncertre szeretnénk menni meg hasonló nagyon az érdeklődési körünk.
Felvettem instán és alig válaszolgat most vissza.
Írta, hogy vannak vizsgái stb... de attól látom még hogy online van és posztoltam a storyjába.
Nyilván tudom, hogy nem én leszek az első, de akkor is roh4dtul sértő.
Nem szeretne veled foglalkozni. Ennyire egyszerű. Szíve joga ezt eldöntenie. Neked pedig ezt tiszteletben kellene tartanod és nem zaklatni mert elég egyértelműen koptatott le.
Azt pedig nem értem mire gondolsz "nem én leszek az első" alatt.
Nyilván nem én leszek neki az első, ha felnéz az appra, de akkor mondja meg, hogy mit szeretne.
"de akkor mondja meg, hogy mit szeretne"
Akkor talán szedd össze a tökeidet és kérdezd meg tőle ahelyett hogy itt picsogsz.
De ha alig válaszol, akkor kérdezgethetem géniusz.
jah csak eddig nem így állt hozzám, szóval eléggé nem ezt vártam
Pöröghetsz ezen de teljesen egyértelmű a szitu. Amikor ismerkedtetek akkor érdeklődött felőled de menet közben kialakult egy kép bennne rólad és már nem szeretne veled tovább ismerkedni. Az hogy látványosan hanyagol elég egyértelmű jel. Persze ez után még mindig faggathatod de ez egy idő után már zaklatás.
Nem tartozik neked semmivel, se indokkal, se magyarázattal. Ezt felnőtt módjára el kell fogadnod.
Ő ajánlotta fel, hogy beszéljünk máshol is, mert sok a közös bennünk.
Csak egy pár szót beszéltünk még aznap, aztán meg fullra ignorál.
Nem hiszem, hogy bármit mondtam, ami miatt elment a kedve tőlem.
Plusz még hazudik is, hogy jaj nincs időm stb... és folyton fent lóg.
Nagyon fair, mit ne mondjak tényleg normális viselkedés ez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!