Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Miért csinálhatja ezt?

Miért csinálhatja ezt?

Figyelt kérdés

Tinderen megismertem egy lányt és tök jól kijöttünk, ugyan arra a koncertre szeretnénk menni meg hasonló nagyon az érdeklődési körünk.

Felvettem instán és alig válaszolgat most vissza.

Írta, hogy vannak vizsgái stb... de attól látom még hogy online van és posztoltam a storyjába.

Nyilván tudom, hogy nem én leszek az első, de akkor is roh4dtul sértő.

2022. jún. 25. 16:29
1 2 3
 21/22 anonim válasza:

#19: Azt gondolsz, amit akarsz, itt mindenki önjelölt pszichológus, és jobban ismeri a másikat, mint saját magát. Á, tényleg senkinek nem fordulhat a gondolkodása 180 fokot, nyilván minden ember unalmas, aki azt tapasztalja, hogy egyik pillanatról a másikra eltűnik a beszélgetőpartnere, miközben addig jól elbeszélgettek. (És szerintem nem vagyok egyedül az ilyen eltűnős tapasztalataimmal, ezek szerint mind unalmasak vagyunk, bezzeg a beszélgetőpartnereink egytől egyig szuper izgalmasak...) Nem várom el, hogy bárki bármit is megindokoljon, csak jólesne, ha mondjuk nem azon kellene agyalnom, hogy a másik ember miért nem ír, aztán majd napok múlva leesik, hogy ja, leszarja a fejem, én meg mint a hülye vártam, hogy válaszoljon.

Persze, a nőknek nincsenek kötelességei, és nekem sem lehetnek elvárásaim. A netes ismerkedésnek sem kellene sokkal másabbnak lennie, mint az élőben történőnek. Ha pl. személyesen odamész valakihez, és normális hangnemben kezdeményezel, nyilván ott sem azt várod el, hogy az illető erre némán sarkon forduljon. Tegyük fel, hogy egy rendezvényen elkezdesz beszélgetni egy addig ismeretlen emberrel, és jól elcseverésztek. Ott sem arra számítasz, hogy elfordulsz két másodpercre, addig a beszélgetőpartnered szó nélkül lelép, és utána úgy tesz, mintha nem is ismerne még csak felszínesen sem. Ha neten is elkezdesz ismerkedni valakivel, szerintem ott is alapvető emberi illem (nemtől függetlenül), hogy nem hagyod lógva a másikat, főleg ha tudod/érzed, hogy ő esetleg többet szeretne tőled.

Nem hinném, hogy bármi olyan probléma lenne velem, amiért tömegesen el kellene menekülniük tőlem a nőknek, ha meg unalmas vagyok, ugyanezt sok nőről is el lehetne mondani, mégsem pattintottam le senkit azért, mert mondjuk semmilyen közösségi hobbija sem volt, vagy mert gátlásos típus volt. Nem tagadom, hogy én sem vagyok tökéletes, de olyan gyönyörű, amikor megfellebezhetetlenül kijelentitek, hogy csak és kizárólag az egyik fél a hibás. Az pl. fel sem merült benned lehetőségként (pedig nagyon jól ki tudsz oktatni engem is, tehát rendkívül okos lehetsz), hogy mondjuk mennyi felszínes nő van, aki hamar ráun a beszélgetőpartnereire, vagy aki mondjuk képtelen az ismerkedésre, és csak azt várja, hogy majd a férfi szórakoztatja őt, mint valami királykisasszonyt.

"Nem kötelez téged senki sem arra, hogy bárkinek is megfelelj." Eddig ez a hét vicce, bár még van hátra pár óra a hétből, szóval lehet, hogy a gyk törzsközönségéből akad valaki, aki ezt is felül - vagy alul - fogja múlni. Szedjem csokorba, hogy milyen elvárásoknak kell megfelelnie egy férfinak? A férfi kezdeményezzen, mert hát ez a férfiak "kötelessége". Ha mondjuk társkeresőn ismerkedtek, a férfi egy személyre szabott, frappáns, izgalmas levéllel indítson, máskülönben nem is reagálnak rá (vagy még így sem). A férfi legyen őszinte, gerinces, legyen férfiasan határozott, de ne nyomuljon. És még sorolhatnám. Nem én akarok megfelelni mindenféle elvárásnak, de ilyen az élet. Viszont akkor én is elvárhatom cserébe azt, hogy ha kezdeményezek, normálisan szólok a másikhoz, érdeklődő és toleráns vagyok, nem hazudok neki, akkor ő is tiszteljen már meg annyival, hogy legalább nyíltan megmondja, hogy nem érdeklem őt. Ja, tudom, én nem várhatok el semmit, mert akkor rohadék leszek...

2022. jún. 26. 10:31
 22/22 anonim válasza:

#20 egy szóval sem mondtam, hogy ne ezt tapasztalnád. Én csupán arra próbáltam utalni ha minden nő így viselkedik veled akkor ennek az oka benned keresendő.

Nem hiszem, hogy gond lenne azzal a mentalitással, hogy a saját gondjaimért nem másokat hibáztatok.

2022. jún. 26. 10:34
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!