Az útitárs kereső oldalak valakinek beváltak?
Találtatok már ezeken az oldalakon partnert kirándulásokhoz, túrákhoz, utazásokhoz? Vagy ezeken általában idősebb korosztály van fent?
Pl.kartagotours, vandorboy, nagyutazas, turatars
Vagy esetleg, aki keresett, hol talált?
Én nem igazán 31F vagyok. Főleg 40-es korosztály és attól felfelé jellemző.
Sokszor távolság is baj, pedig ez nem feltétlen függ össze, hiszen egy program kapcsán mindkét fél utazna.
Sok fb csoport van erre a célra.
Én itt az oldalon ismertem meg egy nőt kizárólag ezzel a céllal.Egyszer elmentünk kirándulni de ennyi.
És volt egy másik,akivel sokat beszélgettünk,de végül a megvalósításig nem jutottunk el.
Pedig szívesen járnék hétvégente kirándulni ide-oda.Csak egyedül unalmas,és nem is az igazi.
37 /F
Hát nézd.Aki párkapcsolatban él valószínű a párjával megy el kirándulni.
Én nem gondoltam túl ezt a dolgot, kikapcsolódás céljából kerestem társat a programhoz.Nyilván ha jól működik minden,a kémiát is beleértve akkor egy kapcsolat sincs kizárva. De nem ezzel a céllal kerestem partnert.Inkább csak a társaság miatt, hogy ne egyedül kelljen menni.
4-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!