Ki jön velem világgá?
Figyelt kérdés
Elég hosszú tervezés után most ősszel megindulok a világnak. Van hozzá némi megtakarításom, de nem luxus körülményekre vágyom. Egyszerűen képtelen vagyok tovább itt és így élni, ahogy eddig tettem. Tőlem jöhet bárki, aki hasonlóban gondolkozik és szimpatikusnak tartjuk egymást, egy kis beszélgetés után. Annyi kikötésem lenne, hogy mivel én is a húszas éveimben járok, 30 felett sokkal már ne írjatok.2021. szept. 6. 19:30
1/14 anonim válasza:
Drukkolok neked!
Sajnos én nem tehetem, de szívesen világgá mennék a párommal.
Figyelem. :)
2021. szept. 6. 19:49
2/14 anonim válasza:
f/l vagy korod?
2021. szept. 6. 20:39
3/14 anonim válasza:
Mit tervezel? csak kíváncsi vagyok.
2021. szept. 6. 21:22
4/14 anonim válasza:
Izgalmasan hangzik! Sajnos az én tartalékom nem lenne elég ilyesmire, úgyhogy nem jelentkezem. Lehet tudni az eddigi útvonalat, vagy valamit?
Én nemrégiben azon gondolkoztam, hogy meg kellene csinálni a "80 nap alatt a Föld körül" sztorit mostani lehetőségek, körülmények között. Bár a korlátozások/lezárások miatt néhány hely problémás lenne.
2021. szept. 6. 21:34
5/14 anonim válasza:
Nehogy eltűnt személyként tartsanak számon :)
2021. szept. 6. 21:34
6/14 A kérdező kommentje:
Hú, a 80 nap alatt a Föld körül tetszene. :D Ki tudja, hátha egyszer összejön. Nyugatra megyek majd. Spanyolország felé.
2021. szept. 6. 21:44
7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a drukkolást, biztatást is. :) Egyébként a családom tud róla, nem tenném meg velük, hogy szó nélkül kilépek az életükből.
2021. szept. 6. 21:46
8/14 anonim válasza:
és hogy közlekedsz? hogy alszol?
2021. szept. 6. 22:14
9/14 A kérdező kommentje:
Szerintem a repülőgép alkalmas közlekedési eszköz. :D
2021. szept. 6. 22:22
10/14 anonim válasza:
A repülő nem az igazi, gyalog és hajóval sokkal kalandosabb lenne 😅 !
2021. szept. 6. 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!