Ki jön velem világgá?
Figyelt kérdés
Elég hosszú tervezés után most ősszel megindulok a világnak. Van hozzá némi megtakarításom, de nem luxus körülményekre vágyom. Egyszerűen képtelen vagyok tovább itt és így élni, ahogy eddig tettem. Tőlem jöhet bárki, aki hasonlóban gondolkozik és szimpatikusnak tartjuk egymást, egy kis beszélgetés után. Annyi kikötésem lenne, hogy mivel én is a húszas éveimben járok, 30 felett sokkal már ne írjatok.2021. szept. 6. 19:30
11/14 A kérdező kommentje:
Az majd a folytatás lesz. ;)
2021. szept. 6. 23:01
12/14 anonim válasza:
Mar voltam :)
2021. szept. 7. 09:31
13/14 anonim válasza:
Drukkolok neked, jó lenne követni a történeted.
2021. szept. 7. 09:48
14/14 A kérdező kommentje:
Kedves vagy. :) Majd mesélek, ha lesz rá alkalmam. De az indulásomat mindenesetre kiírom majd ide.
Aki meg már volt, annak a tapasztalatait szívesen meghallgatnám. :)
2021. szept. 7. 10:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!