Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Van olyan oldal, ami hasonlít...

Van olyan oldal, ami hasonlít a gyakorihoz, de idősebbek járnak oda tipródni meg tobzódni?

Figyelt kérdés
Negyvenes, ötvenes korosztály.

#idősebbek is elkezdhetik
2022. ápr. 15. 22:56
1 2 3 4
 11/35 anonim válasza:
Ok. Akkor pasizni...
2022. ápr. 16. 10:37
 12/35 A kérdező kommentje:

Leginkább beszélgetésre gondoltam. Az itteni beszélgetéseket kicsit beárnyékolja az incelek jelenléte. Továbbá középkorúként nem feltétlenül huszonévesekkel szeretnék párkapcsolati kérdéseket megvitatni. Félreértés ne essék, nagyon sokat lehet tőlük is tanulni, de egy generációnyi különbség azért egy generációnyi különbség.

Priviben azt a megjegyzést kaptam, hogy lenézőre sikerült a kérdés. Elnézést kérek, ha így jött le. Vicces próbáltam lenni, úgy látszik, nem sikerült. :)

2022. ápr. 16. 10:49
 13/35 anonim válasza:

Szívesen beszélgetek hölgyekkel.

F, 43

2022. ápr. 16. 11:23
 14/35 anonim válasza:
Én úgy vettem észre, hogy közel sem csak huszonévesek vannak itt, főleg a hímneműek közül. Ha párkapcsolati kérdésekről valóban érdemben akarsz kommunikálni, akkor célszerőbb lenne a "Felnőtt párkapcsolatok" kategóriába írni és nem az "Ismerkedésbe" ahol csorgó nyálú lúzerek fognak a nyakadba lihegni rögtön. Van több alkategória is, különböző témakörökkel, szerintem az indexen sincs ennél tágabb tér vagy nagyobb látogatottság. Aki zavar vagy zaklat azt szó nélkül tiltani kell, érdemi hozzászólást lehet tenni kommentben. Ismerkedés kategóriában feltenni egy ilyen kérdést kb annyit jelent, hogy pasit keresel az idősebb korosztályból. Vagy még inkább trollkodás gyanús, bár a kommentjeidből már nem feltétlenül ez jön le...
2022. ápr. 16. 11:29
 15/35 A kérdező kommentje:

14

Köszönöm.

Nagyon sokat olvastam a felnőtt párkapcsolatok kategóriában és totál belefáradtam a nőgyűlölő, aljas, beteg válaszokba, amik annyira a valóságtól elrugaszkodott baromságokat hajtogatnak, hogy egyszerűen érdemben válaszolni sem lehet rájuk.

Azért írtam ebbe a kategóriába, mert a) szerintem nem a felnőtt párkapcsolatok kategóriába illik b) nyilván el tudnám viselni, ha értelmes korombéli férfiak írnának privit c) valóban érdekelne, hogy a nem fiatal korosztály tagjai hogyan látnak olyan kérdéseket, amik engem is érdekelnek.

2022. ápr. 16. 11:57
 16/35 anonim válasza:

15

Írtam neked, de úgy látom már nem priviben akarsz beszélgetni. Felőlem lehet itt is, dobj fel valamit, hogy milyen kérdésekről érdekel mások véleménye!

2022. ápr. 16. 14:20
 17/35 A kérdező kommentje:

16

Igen, láttam. De, van, akivel szívesen beszélgetek priviben.

Jó, feldobok valamit.

Miért alakult ki az a vélekedés az emberekben, hogy elsősorban a nők akarnak házasodni, házasságban élni?

Linkelek egy kérdést is, nem az enyém.

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

2022. ápr. 16. 14:31
 18/35 anonim válasza:
Ez a tapasztalat. Eddig minden komolyabb kapcsolatomban a nők részéről merült ez vel elsőként. Gondolom prioritást élvez az, hogy legyen egy biztos háttér ahová akár gyereket is szülhet, és kész is a mesébe illő család. Te másképpen gondolod? A pasik jól elvannak gyűrű nélkül is, kényelmes ha van valaki, de mégsincs elköteleződés.
2022. ápr. 16. 14:41
 19/35 A kérdező kommentje:

Régebben teljesen másként volt. Mind a férfiaknak, mind a nőknek ez volt az előnyös és ez volt a teljesen elvárt, társadalmilag megfelelőnek ítélt dolog. A parasztember azért házasodott, mert ketten együtt boldogultak. A gazdag emberek azért házasodtak, hogy törvényes utódjuk szülessen, stb.

Az utóbbi 40-50 évben változhatott meg valami. Az a kérdés, hogy mi.

2022. ápr. 16. 14:51
 20/35 anonim válasza:

Na jó, hát ha ennyire régre megyünk vissza, ott azért még gyakran nem is a fiatalok döntötték el, hogy mikor és kivel. Meg akkor valóban elvárás is volt, hogy legyen család meg gyerek. Én egyáltalán nem haragszom, hogy ez már nincsen. A szülők részéről való nyomásgyakorlást is mindig visszautasítottam, nehogy már ők jobban tudják, hogy én mit akarok.

De azért az alap felállás a házasság kérdésében továbbra is az, hogy a nők többsége családot akar. Ehhez nagyobb biztosnágot ad ha van házasság. Férfi részről meg bármilyen közhelyes is, valóban van vadászösztön, ezt pedig korlátozza a házasság. Szerintem ezek elég alapszintű ösztönök és nehéz nem engedelmeskedni nekik... :)

2022. ápr. 16. 15:04
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!