Hogyan kezdjek el ismerkedni?
Figyelt kérdés
21 éves fiú vagyok és májusban érettségizem, viszont ez után költözök Hernádra a szüleimhez mivel csak a suli időszakig maradtam itt Pesten nővéremnél. Taksonyban lakom jelenleg itt vannak barátaim stb viszont ott Hernádon nem lesz senkim a családon kívül, mihez tudnék kezdeni úgy hogy Hernádon nincs is sok lehetőség ismerkedésre?2022. márc. 30. 22:10
11/14 anonim válasza:
Én meg 23 évesen érettségiztem. 🤣 Most akkor menjek és kösem fel magam?
Tudod van olyan, hogy szakma utáni érettségi. Azaz elvégzed a szakmunkás sulit, és még 2évre beulhetsz a padba érettségire.(nappalin) Illetve vannak esti/levelező jellegű érettségiző osztályok. Ők munka mellett tolják. Soha se késő.
2022. márc. 31. 14:59
12/14 A kérdező kommentje:
Azzal hogy szűz vagyok e azzal semmi probléma nincs mivel nem🤣 igazából csak úgymond parázok hogy itt lent nem lesz senkim ennyi az egész. Az meg hogy 21 évesen érettségizem szerintem mindenkinek megvan az élettörténete;)
2022. márc. 31. 17:44
13/14 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Hogyha nyitott vagy, keresed a társaságot, őszinte, és jóindulatú vagy nincs gond az ismerkedéssel.
2022. ápr. 7. 23:53
14/14 anonim válasza:
Én se tudom 24F
2022. ápr. 13. 10:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!